Rehber Windows Vista - Vienna Extended Kernel kurulumu

Haaa tamam teşekkürler denemedim ama büyük ihtimalle olmaz ama şöyle olur setupun daha başındayken CMD açıp yazabilirsin.

Oluyor.

Peki boottan başlatmayıp direkt sistemden kurulum başlatıp CMD'den kod yazma gibi bir seçeneğimiz varsa oluyor mu?

Extended kernel şey oluyor değil mi? En son çıkan ve neredeyse tüm uygulamaları açan oluyor değil mi?

Güvenilir.

Aynen Öyle Mesela Windows Vista da normalde Chrome'un eski srümleri desteklenir son sürümü yükle deyince eskisürüme atar Extended Kernel ile son sürüm oluyor
Bu bütün güncellemeleri kurmak aşırı uzun sürücek ama
işe yarar

Son düzenleme:

Hocam Kernel'i yüklemeden önce tüm Vista güncellemelerini mi yüklemek gerekiyor?

O zaman boot etmeye gerek yoktur sanırım. Peki masaüstünden oluyor mu?

Masaüstünden kurulum yapıyosunuz işte hocam.
Anladım, ama daha önce güncelleştirmeleri yüklemeyi denemiştim ve sanal makinede olmuştu ama nedense asıl PC'de olmadı. Neden?

Hocam nasıl bir hata verdi 80072EFE mi?
Hocam bence ilk rehberinde neden Vista kullanmamız gerektiğini anlatmalıydın. Kullanıcı sayısının XP'den bile az olduğunu düşünüyorum şahsen. Eline sağlık bu arada.

Öyle zaten hocam yanlış hatırlamıyorsam %0.72 kişi XP kullanırken %0.34'ünü de Vista'yı tercih ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…