Windows Vista'da Valorant çalışır mı?

BlackMaster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi. Windows Vista'da Valorant çalışır mı? Valorant Windows 7 istiyor fakat Windows Vista da olur mu, olmazsa Windows Vista'da Valorant'ın açmanın yolları var mı?

Normal şartlarda kullanılacağını sanmıyorum Valorant düzgün oynatcak bir sisteme Vista sürücüsü bulman zor ki bir şekilde eski sürücüyle filan çalıştırdın diyelim kurmaya çalışırken hata verecektir yüksek ihtimalle ama denemek lazım bence bir şekilde bypass edilir diye düşünüyorum fakat kim uğraşır onla.
Bir ara yan sisteme Vista kurup oyunları deneyeceğim.

Normal şartlarda kullanılacağını sanmıyorum Valorant düzgün oynatcak bir sisteme Vista sürücüsü bulman zor ki bir şekilde eski sürücüyle filan çalıştırdın diyelim kurmaya çalışırken hata verecektir yüksek ihtimalle ama denemek lazım bence bir şekilde bypass edilir diye düşünüyorum fakat kim uğraşır onla.
Bir ara yan sisteme Vista kurup oyunları deneyeceğim.

Hadi kurulur nasıl AMD ekran kartlarının bazılarında Windows 8.1 sürücüsü bulunmuyorsa o şekilde kurabiliriz sürücüyü. Ama tabii biraz kafa kırık olması lazım. Vista yerine Windows 7 kullan geç bence. Hadi atmosferini istiyorum derse Windows 7 benzeri zaten. Sistem yetmiyor derse aşağı yukarı benzer tüketimi var. Ha biraz yüksektir belki orası ayrı.

Vista tarayıcıların güncel sürümlerini bile çalıştıramıyor. Bu oyunu hiç çalıştırabileceğini sanmıyorum. Vista ile Windows 7 arasında pek bir performans farkı yok. Eğer nostalji amaçlı kullanılmıyorsa Windows 7'ye yükseltmenizi öneririm.

Hadi kurulur nasıl AMD ekran kartlarının bazılarında Windows 8.1 sürücüsü bulunmuyorsa o şekilde kurabiliriz sürücüyü. Ama tabii biraz kafa kırık olması lazım. Vista yerine Windows 7 kullan geç bence. Hadi atmosferini istiyorum derse Windows 7 benzeri zaten. Sistem yetmiyor derse aşağı yukarı benzer tüketimi var. Ha biraz yüksektir belki orası ayrı.

Hocam haklısınız Vista seven 7yide sevip kullanabilir zaten ben kursam kursam dualboot kurarım ara sıra girerim keyfine bende nostalji fetişi var tabiri caizse eskinin guclusunu yeninin giriş seviyesine tercih ederim mesela ama dediğin gibi mantıklı olan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı