Windows Vista bir cihaz kullanıyorum 32 GB USB bellek var. Windows 8.1'e yükselteceğim. 2 GB RAM var. Rica edersem baştan sona nasıl aktarım yapacağımı söyler misiniz? Ve hızlı bir şekilde çözülürse sevinirim. Şimdiden çok çok teşekkürler.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
Bilgisayarınızda yedeğini alacağınız dosyalarınız var ise yedek alın sonra temiz kurulum yapın. Rehberde Win10 diyor siz sadece 8.1 İSO dosyası indireceksiniz tek fark bu.
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Hocam bu arada son zamanlarda gerçekten bana çok yardımcı oluyorsunuz. Çok teşekkürler.
Clevo W760sub anakartım Casper Nirvana cihaz kullanıyorum. 2009'larda alınmış bir bilgisayar.
Hocam bu arada son zamanlarda gerçekten bana çok yardımcı oluyorsunuz. Çok teşekkürler.
Clevo W760sub anakartım Casper Nirvana cihaz kullanıyorum. 2009'larda alınmış bir bilgisayar.