Windows Vista'dan Windows 10'a Geçiş

Mr James Watson

Kilopat
Yer
Aberdeen, WA
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Merhaba. Benim Windows Vista 32 bit yüklü bir PC'm var. Ben buna Windows 10 64 bit kurmak istiyorum. İşlemcim 64Bit destekliyor bu arada. Fakat PC'de 2 tane Partition var ve ikisi de dolu. Toplam yaklaşık 416 GB. Ben şimdi C:\'yi yedekleyip formatlasam D:\'deki veriler gider mi? Yoksa silinmesini engelleyebilir miyiz? Yani D:\'yi formatlamadan Windows 10'a geçebilir miyim? Şimdiden yardımı dokunan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
C'yi bir internet sitesine upload edin. Böylelikle dosyalarınız D diskinde ve upload ettiğiniz sitede kalmış olacak daha sonra indirirsiniz.

C'yi biçimlendirip D'ye dokunmadan Windows'u C'ye kurarsanız sorun çıkmaz.

Öncelikle C ve D sürücüsünü anlaşılır bir şekilde adını değiştirin. Windows kurulum ekranında C sürücüsünü biçimlendirin. Böyle yaparsanız temiz kurulum yapmış olursunuz ve temiz kurulum en sağlıklısı.

Herkese teşekkür ederim. Ben C:\ yi bir External HDD'ye kopyalayacağım. Bu arada Hard Drive ölümü olmasından korkuyorum. Böyle bir sorun ortaya çıkabilir mi?

Merhaba. Benim Windows Vista 32 bit yüklü bir PC'm var. Ben buna Windows 10 64 bit kurmak istiyorum. İşlemcim 64Bit destekliyor bu arada. Fakat PC'de 2 tane Partition var ve ikisi de dolu. Toplam yaklaşık 416 GB. Ben şimdi C:\'yi yedekleyip formatlasam D:\'deki veriler gider mi? Yoksa silinmesini engelleyebilir miyiz? Yani D:\'yi formatlamadan Windows 10'a geçebilir miyim? Şimdiden yardımı dokunan herkese teşekkürler.
Evet yaparsın. Eğer anakartın UEFI destekliyorsa böyle kur. Ha birde RAM'in 2 GB ve üstü ise kur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı