ISO dosyasını rar ile açarak setup üzerinden sistem açıkken kurabilirsiniz ancak eski Windows dosyaları windows.old olarak durur ama onu silme yöntemleri var pek bir sorun teşkil etmez
ISO dosyasını rar ile açarak setup üzerinden sistem açıkken kurabilirsiniz ancak eski Windows dosyaları windows.old olarak durur ama onu silme yöntemleri var pek bir sorun teşkil etmez
ISO dosyasını rar ile aç sonra masaüstüne bir klasör oluşturup rardakileri oraya çıkart. Çıkardığın dosyadaki setup.exe yi çalıştır setup seni yönlendirecektir.
rar ile yeni klasörün içine çıkarttım setupı çalıştırmayı denedim ve 'Windows yüklemesi geçerli işletim sisteminden başlatılamaz. Windows'u yüklemek için yükleme medyasından önyükleme yapın veya desteklenen bir işletim sisteminden yükseltin ve yüklemeyi yeniden başlatın.' diye hata verdi.
Hocam Windows 10 kaldırırsa iyidir ama illaki Windows 7 diyorsan önce Windows Vista'yı SP2 yap sonra Windows 7 Home Premium 32 Bit august 2018 ISO dosyasını indir. Ben sana yardımcı olurum orijinal Microsoft ISO konusunda.
Format yapmadan Windows 7 Home Premium yapabilirsin. Yükselt seçeneğine tıkla.