Windows Vista'dan Windows 7 veya Windows 10'a geçiş

ISO dosyasını rar ile açarak setup üzerinden sistem açıkken kurabilirsiniz ancak eski Windows dosyaları windows.old olarak durur ama onu silme yöntemleri var pek bir sorun teşkil etmez

peki iso dosyasını direkt format ediceğim bilgisayara indirdiğimde nasıl çalıştırıcam veya nasıl format atacağım
ISO dosyasını rar ile aç sonra masaüstüne bir klasör oluşturup rardakileri oraya çıkart. Çıkardığın dosyadaki setup.exe yi çalıştır setup seni yönlendirecektir.

64 Bit denedin mi?
Kaldırmaz mı ya?
AMD turion(tm) X2 Ultra Dual-Core Mobile ZM-84 2.30 GHz.
3 GB RAM.
310 GB kapasite.
ATI Mobility Radeon HD 4530 series.

Valla benim laptop bile kaldırıyor onun %1'i bile değil benimki bir dene olmazsa 8'e çekersin (olmazsa dediğimde oyunlarda lag falan)

64bit denemedim 32 bit yazıyordu bilgisayar özelliklerinde o nedenle şuan 32 bit indiriyorum
3,6 GB ve üstü içindir 64 bit. Yani 32 kurmalısın. İSO dosyasını çıkar zaten ne yapman gerektiğini anlarsın.
W10 kaldırmaz. W8 veya W7 kurun.
Aşağı yukarı aynı bir bilgisayara daha dün Win 10 kurdum. Neye dayanarak söylüyorsun?

rar ile yeni klasörün içine çıkarttım setupı çalıştırmayı denedim ve 'Windows yüklemesi geçerli işletim sisteminden başlatılamaz. Windows'u yüklemek için yükleme medyasından önyükleme yapın veya desteklenen bir işletim sisteminden yükseltin ve yüklemeyi yeniden başlatın.' diye hata verdi.
win 10 yapamıyorum galiba win 7 için yardım edebilir misiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…