Windows XP Açılmıyor, BIOS Sıfırlanmıyor

Daha fazla  
Fotoğrafı internette buldum bu şekilde hata veriyor.

BIOS şifresini bilmediğim için BIOS'dan tarih güncellemesi yapamıyorum.
BIOS'u sıfırlamak için pili çıkartıp, fişe takılı değilken 10-15 kere Power tuşuna basıp bekledim.
Yeni BIOS pili takıp denedim hala şifre istiyor.
Jumper aradım ama anakartta göremedim çok eski bir bilgisayar.
Ne yapabiliriz?
Güvenli Modda açmayı denedim açılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saati BIOS'tan değiştirmenize gerek yok. F1'e basıp boot edebilirsiniz. İşletim sistemine girip oradan değiştireceksiniz.

Bilgisayar açılmıyor maalesef Windows logosu gözüküp Loading bölümü geçtikten sonra siyah ekranda mouse gözüküyor ve öyle kalıyor.

İşletim sistemini yeniden kur sorun devam ederse cihazdan HDD'yi çıkart daha sonra cihazı normal şekilde aç " no bootable device found " hatası alırsan HDD arızalı demektir.

İşletim sistemini yeniden kur sorun devam ederse cihazdan HDD'yi çıkart daha sonra cihazı normal şekilde aç " no bootable device found " hatası alırsan HDD arızalı demektir.
USB ye format dosyasını indir sıfırdan format at ?
O zaman işletim sisteminizde problem var. Bilgisayarın tam özelliklerini yazar mısınız?

Başka XP yüklü bir hdd taktım onda da aynı yerde takıldı ama 2. taktığım HDDnin sağlamlığından emin değilim.Win 7 ISO ile Flash bellek hazırladım.

"Bir tuşa basınız" bölümüne gelmeden nokta yanıp sönüyor.

Sanırım UEFI olarak hazırlamışım flash belleği şimdi, UEFI or BIOS seçeneğini işaretleyip yeni format bellek oluşturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…