- Makaleler
- 7
Sanırım zaten sanal makineye kurulu.İsterseniz sanal makineyle kurun![]()
Sanırım zaten sanal makineye kurulu.İsterseniz sanal makineyle kurun![]()
Yok ya yok kafayı yiyorum sarmıyor beni. Şu nalet hastalıktan kurtulamıyorum. Kendi bilgisayarımda olmasını istiyorum. Sürekli geleceğe bağımlı yaşıyorum ileri dönüşlü olamıyorumİsterseniz sanal makineyle kurun![]()
Hayır sanal makineye kurulu değil.Sanırım zaten sanal makineye kurulu.
Kankam Windows 10 Diye baştan desene bende Windows Xp için istiyorsun sandım. Bu minidump dosyaları Olayları Görüntüler.Minidump yokEki Görüntüle 755227
Minidumpu zaten biliyorum fakat da zaten Sisteme XP kurmak istediğimi söyledim ve yanda hangi işletim sistemi oldu gözüküyor bakarsınız sandım benim hatamKankam Windows 10 Diye baştan desene bende Windows Xp için istiyorsun sandım. Bu minidump dosyaları Olayları Görüntüler.
Minidumpu zaten biliyorum fakat da zaten Sisteme XP kurmak istediğimi söyledim ve yanda hangi işletim sistemi oldu gözüküyor bakarsınız sandım benim hatam![]()
Aynen kankam aynenSisteme kurmak istiyosuuun. Yani şu Mac'e Windows kurup Mac+Windows kullanmak gibi bir şey mi kankam? Ona göre cevap vereceğim. Sabit Disklerin resmini atar mısın?
Aynen kankam aynenSabit disk resmi atamam çünkü laptop fakat bekleyebilirsen telefondan atarım.
Aynen kankam aynenSabit disk resmi atamam çünkü laptop fakat bekleyebilirsen telefondan atarım.
Sistem SSD bu arada o eski HDD den kalma fotoğraf. Ama bağlantılar aynı.Ekran alıntısı aracından atabilirdin.![]()
Doğru diyorsun da %10 %20 oranında bir performans kaybı yaşatıyor. CPU'ya çok biniyor. Sonra fanlar uçuşa geçecekmiş gibi dönüyor.İsterseniz benim 7'ye 10 teması yaptığım gibi Windows 10'a XP teması yapın, XP'nin ne kadar güzel olduğunu biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.