Windows XP Çöptür!

• Konuyu başlatan Bora1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 3.523

Bora1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilişim okuyorum. Hocaya windows 8 kuracağım dedim kurma dedi. Hocaya söylememin sebebi okula laptop larımızı goturmemiz. Neden dedim sonra hoca bana en iyisi xp dedi. Hocam microsoft xp'den elini ayağını çekiyormuş dedim artık güvenli değilmiş dedim. Kim diyor onu dedi, microsoft dedim. 8 kurma demesinin sebebi ise win8 dokunmatik bir sistem olduğu içinmiş. Normal pcler için kullanışlı değilmiş. Sizler ne diyorsunuz ne yapmam gerek?

Mutemelen tekrar ceza alacağım okadar özenle yazmama rağmen. Teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

O hocanın tekrar öğrenim görmesi lazım :) XP ne ya!! Bari Windows 7 deseydi. Her zaman en güncel işletim sistemini kullanmalısın. Sen bilgisayarına Windows 8 kur. Hocayı dinleme.

Bilişim okuyorum.Hocaya windows 8 kuracağım dedim kurma dedi.Hocaya söylememin sebebi okula laptop larımızı goturmemiz.Neden dedim sonra hoca bana en iyisi xp dedi hocam microsoft xp den elini ayağını çekiyormuş dedim artık güvenli değilmiş dedim.Kim diyor onu dedi microsoft dedim.8 kurma demesinin sebebi ise win8 dokunmatik bir sistem olduğu içinmiş normal pcler için kullanışlı değilmiş Sizler ne diyorsunuz ne yapmam gerek?
Mutemelen tekrar ceza alacağım okadar özenle yazmama rağmen teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

Kusura bakma dostum. Ama hocana sorar mısın. Windows 8'i görmüş mü ? Hiç denemiş mi ? İlerleyen zamanda göreceksin hocanda Windows 8 'e geçecek. İleri ki zamanlarda çoğu program artık windows xp'yi desteklemezler diye düşünüyorum..

Gayet haklısınız bende son sistem kullanma taraftarıyım.Ama diplomalı kadrolu bir hocanın öğrencilerine bunu söylemesi beni şaşırttı sormak istedim teşekkür ederim.
Windows 8 kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı