Windows XP Çöptür!

• Konuyu başlatan Bora1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 3.523
Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum, ilk sene işletim sistemi kullanmakla ilgili bir ders vardı, hoca XP'de anlatmıştı dersi ama aynı şeyin Windows 7'de nasıl yapılacağını yazanlara da puan vermişti. Belki XP'ye hakim olduğu için XP kurun diyordur.

Sene 2013 xp hakimiyeti sence de saçma değil mi? Yani hoca yeniliklere açık değil. İstese bunu diğer işletim sistemlerinde yapardı. Koskoca 3 ay tatil var yazın, o zaman kendini geliştirip diğer işletim sistemlerine hakimiyet sağlayabilir. Bundan 10 sene sonrada Windows 8.1 diye ölüp biterler.

Bir çok üniversitede microsoft visual basic 6 kullanılıyor. Xp demeleri çok normal , garipsemiyorum derslere girmeyip forumu takip etsen daha çok faydasını görürsün.

Öncelikle o hocaysa artık bişey demiyorum. Benim eski okulumda hoca 256MB ramle w7 ultimate kurduydu tüm bilgisayarlara. Sonra ilk çıktığında denemişti(Preview Sürümü) 8'i hemen alışamayınca tekrar 7'ye döndü. Bende dedim neden döndünüz falan diye tabletlere göre uyarlamışlar biraz birde ilk başta alışamadım falan dedi. sonra 7'nin destek bitene kadar 7 sonrasını destek bitince düşünürüz dediydi :D

Sizce lisanslı yazılımmı yoksa parayı bulana kadar crack atıılmış windows 8 mi ?

Single Language veya Pro için parayı bulana kadar crackli kullan. sonra lisanslı alırsın.

Sizce lisanslı yazılımmı yoksa parayı bulana kadar crack atıılmış windows 8 mi ?

Crak yerine Microsoft Toolkit kullanabilirsin.

- - - Güncellendi - - -

Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum, ilk sene işletim sistemi kullanmakla ilgili bir ders vardı, hoca XP'de anlatmıştı dersi ama aynı şeyin Windows 7'de nasıl yapılacağını yazanlara da puan vermişti. Belki XP'ye hakim olduğu için XP kurun diyordur.

XP'ye hakim olsan ne olur olmasan ne olur ? Adamlar sen iyi bir firmada çalışmak istiyorsan bilgilerini hep güncel tutacaksın. Yani AMD'de çalışıp yeni ekran kartları XP ile uyumlu olsun dersen kovulursun.
Hocanı dinleme sen forumda takıl 1 ay içinde bilgisayarı daha iyi öğrenmiş olursun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı