Windows XP eula problemı

mmwero1

Decapat
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
160
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepinize iyi geceler. Evde rezil denilebilecek bir bilgisayar var canlı derste kullanmak ve Windows 7 Home X86 yülememe rağmen tam performans alamadığımı fark ettiğimden XP'ye geri dönme kararı aldım. Elimdeki flash belleğe Win XP X86'yı Rufus'la yazdırdım ve bilgisayara taktım ardından BIOS'dan Boot ayarını hallettim Windows kur ekranı geldi ve bu rezalet "kur, son kullanıcı lisans sözleşmesi (eula) bulamıyor. Kur devam etmez." yazısıyla karşılaştım olmayınca farklı şekilde yazdırarak da denedım kopyalaması 4 saatimi aldı gene hata verdi. P5GC-MX1333 anakarta sahibim diğer donanımlarla alakası olduğunu düşünmüyorum. Birden fazla video izledim yapamadım tüm bu olay 7-8 saatimi aldı üniversite sınavına gireceğim arada kafa dağıtmak için böyle işlerle uğraşıyorum ama bu bana bayağı zarar verdi her neyse illaki anlayan bu sorunu çözen bir dost hepinize tekrardan iyi geceler.
 
Win XP yerine hafif bir Linux kurmak daha hayırlı olur bence.
xubuntu ubuntu kali vb hepsinin xfce sürümünü dahi denedim remixos androidx86 vb çoğu işletim sistemini de denedım fakat hiçbiri stabil çalışmıyor wın7 home bile daha stabil diyebilirim
homesini de prosunu da denedım kanka aynı hata var maalesef
 
Xubuntu Ubuntu Kali vb hepsinin Xfce sürümünü dahi denedim remixos androidX86 vb çoğu işletim sistemini de denedım fakat hiçbiri stabil çalışmıyor Windows 7 Home bile daha stabil diyebilirim.

Home'sini de prosunu da denedım kanka aynı hata var maalesef.

Buradan indir. ISO bozuk olabilir. Bir de Rufus kullanın.
 

Geri
Yukarı