Windows XP fareyi görmüyor

Ben harddiske Windows 10 1511 V2 (eski sürüm) kurdum, HDD kullanımı en fazla %70 oldu.

Hocam XP yüklü olan bilgisayara (aşağı yukarı sistemi tahmin edebiliyorum ) Windows 10 mu kurmak istiyorsunuz? Ben 8.1 de bile kasmayacağına emin değilim. Yani Windows 10 da çok zor kullanır. Kanser olur.
Tekrar açtığımda ekran böyle oldu.
Ekrandaki uygulamalar dosyalar falan gitti arka plandaki resimde.

Hocam son durum nedir? Format attınız mı?

Hocam XP yüklü olan bilgisayara (aşağı yukarı sistemi tahmin edebiliyorum ) Windows 10 mu kurmak istiyorsunuz? Ben 8.1 de bile kasmayacağına emin değilim. Yani Windows 10 da çok zor kullanır. Kanser olur.

Hocam son durum nedir? Format attınız mı?

Format az önce attım düzeldi tekrar teşekkürler Win 8.1 şu an.

Tamam hocam sağ olun. Windows 8.1 için mükemmel. Güle güle kullanın. Konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.

Kanka forumda yeniyim nasıl çözüldü olarak işaretlerim?

Kanka forumda yeniyim nasıl çözüldü olarak işaretlerim?

Çözüm olan mesaja gelin rapor kısmına basın ve çözüm olarak işaretleyin. Şu mesajı raporlayın.

Tamam hocam 8.1 için yeterli gibi geliyor. BIOS'a girip bakabilirsiniz aslında sistem özelliklerine ama olsun önemli değil. Buradan ISO dosyanızı indirin;

Sonra Rufus adlı programı indirin;

ISO'yu ve programı indirdikten sonra en az 4 GB bir USB bularak Rufus ile isonuzu USB'ye yazdırın. Ve BIOS'dan ilk sıraya alarak Boot edin. Gerisi normal Windows format işlemi gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı