MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Windows XP kuracağım bilgisayarıma ama yükleme sırasında hard diskimi görmüyor. Program: WinFromUSB
Çözüm Teknik Servis 29 Nisan 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoya bakabilirsiniz. HP driver yerine siz kendi anakartınızın sitesine girip modelini girdikten sonra Rapid sürücüsünü indirmeniz gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoya bakabilirsiniz. HP driver yerine siz kendi anakartınızın sitesine girip modelini girdikten sonra Rapid sürücüsünü indirmeniz gerek.
KS KS MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #11 Teknik Servis dedi: Hayır hocam BIOS'tan yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Olmaz BIOS'ta menü değiştiremiyorum Artı 0 Eksi
Teknik Servis dedi: Hayır hocam BIOS'tan yapmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Olmaz BIOS'ta menü değiştiremiyorum
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2023 #12 MinecraftDS dedi: Olmaz BIOS'ta menü değiştiremiyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam? Artı 0 Eksi
KS KS MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #13 Teknik Servis dedi: Nasıl yani hocam? Genişletmek için tıkla... Menü değiştirme tuşuna basıyorum değişmiyor düzelmiyor hata neredeyse her şeyi denedim Artı 0 Eksi
Teknik Servis dedi: Nasıl yani hocam? Genişletmek için tıkla... Menü değiştirme tuşuna basıyorum değişmiyor düzelmiyor hata neredeyse her şeyi denedim
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2023 #14 MinecraftDS dedi: Menü değiştirme tuşuna basıyorum değişmiyor düzelmiyor hata neredeyse her şeyi denedim Genişletmek için tıkla... Hocam farklı bir klavye bağlayıp BIOS'tan menü değiştirmeyi deneyiniz. Artı 0 Eksi
MinecraftDS dedi: Menü değiştirme tuşuna basıyorum değişmiyor düzelmiyor hata neredeyse her şeyi denedim Genişletmek için tıkla... Hocam farklı bir klavye bağlayıp BIOS'tan menü değiştirmeyi deneyiniz.
KS KS MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #15 Teknik Servis dedi: Hocam farklı bir klavye bağlayıp BIOS'tan menü değiştirmeyi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Tuş çalışıyor denedim BIOS'ta hata var F9 basıyorum altta sıfırlamak için diyor ama olmuyor Artı 0 Eksi
Teknik Servis dedi: Hocam farklı bir klavye bağlayıp BIOS'tan menü değiştirmeyi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Tuş çalışıyor denedim BIOS'ta hata var F9 basıyorum altta sıfırlamak için diyor ama olmuyor
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2023 #16 MinecraftDS dedi: Tuş çalışıyor denedim BIOS'ta hata var F9 basıyorum altta sıfırlamak için diyor ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS piliniz bitmiş olabilir değiştrimeyi deneyiniz. Artı 0 Eksi
MinecraftDS dedi: Tuş çalışıyor denedim BIOS'ta hata var F9 basıyorum altta sıfırlamak için diyor ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS piliniz bitmiş olabilir değiştrimeyi deneyiniz.
KS KS MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #17 Teknik Servis dedi: Hocam BIOS piliniz bitmiş olabilir değiştrimeyi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Ama BIOS'a giriyor Artı 0 Eksi
Teknik Servis dedi: Hocam BIOS piliniz bitmiş olabilir değiştrimeyi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Ama BIOS'a giriyor
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2023 #18 MinecraftDS dedi: Ama BIOS'a giriyor Genişletmek için tıkla... Hayır hocam BIOS pili bitince yeniden başlatınca vs. Ayarları sıfırlıyor. Artı 0 Eksi
MinecraftDS dedi: Ama BIOS'a giriyor Genişletmek için tıkla... Hayır hocam BIOS pili bitince yeniden başlatınca vs. Ayarları sıfırlıyor.
KS KS MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #19 Teknik Servis dedi: Hayır hocam BIOS pili bitince yeniden başlatınca vs. Ayarları sıfırlıyor. Genişletmek için tıkla... Ee ama menü değiş miyor pil bitsede değişmeli değil mi? Artı 0 Eksi
Teknik Servis dedi: Hayır hocam BIOS pili bitince yeniden başlatınca vs. Ayarları sıfırlıyor. Genişletmek için tıkla... Ee ama menü değiş miyor pil bitsede değişmeli değil mi?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.956 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 29 Nisan 2023 #20 Sistem bilgilerinizi yazınız lütfen. Artı 0 Eksi