MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Windows XP kuracağım bilgisayarıma ama yükleme sırasında hard diskimi görmüyor. Program: WinFromUSB
Çözüm Teknik Servis 29 Nisan 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoya bakabilirsiniz. HP driver yerine siz kendi anakartınızın sitesine girip modelini girdikten sonra Rapid sürücüsünü indirmeniz gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videoya bakabilirsiniz. HP driver yerine siz kendi anakartınızın sitesine girip modelini girdikten sonra Rapid sürücüsünü indirmeniz gerek.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.956 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 29 Nisan 2023 #31 MinecraftDS dedi: Senin verdin siteden bir şey indirdim o sandım diğer bilgisayarıma virüs bulaştı Genişletmek için tıkla... Hangi site? Artı 0 Eksi
MinecraftDS dedi: Senin verdin siteden bir şey indirdim o sandım diğer bilgisayarıma virüs bulaştı Genişletmek için tıkla... Hangi site?
KS KS MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #32 turko35408 dedi: O zaman paylaştığım konuya bakın hocam. Sürücüleriniz burada. LG X130-A.ASB8T Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP Download the latest drivers for your LG X130-A.ASB8T to keep your Computer up-to-date. www.driverscape.com Eki Görüntüle 1759453 Genişletmek için tıkla... Bu site Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: O zaman paylaştığım konuya bakın hocam. Sürücüleriniz burada. LG X130-A.ASB8T Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP Download the latest drivers for your LG X130-A.ASB8T to keep your Computer up-to-date. www.driverscape.com Eki Görüntüle 1759453 Genişletmek için tıkla... Bu site
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.956 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 29 Nisan 2023 #33 Aynı siteden herhangi bir sürücü indirdim ve sorun yok. Sizin o sisteme XP kurmanız için, sisteme uygun SATA sürücülerini XP'ye gömmeniz gerekiyor. Bunu yapabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Aynı siteden herhangi bir sürücü indirdim ve sorun yok. Sizin o sisteme XP kurmanız için, sisteme uygun SATA sürücülerini XP'ye gömmeniz gerekiyor. Bunu yapabilir misiniz?
KS KS MinecraftDS Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #34 turko35408 dedi: Aynı siteden herhangi bir sürücü indirdim ve sorun yok.Eki Görüntüle 1759582 Genişletmek için tıkla... Ama bana ilk bir uygulama açtı ???? İşaretleri ile doluydu sonra antivirüs yükledim vürüslü çıktı veeeeee bilgisayar ikisini de buldu yok etcekken çöktü yani mavi ekran verilerim gitti baştan yükleyeceğim Sonra 8. hesabım çalınmış yeni fark ediyorum Son düzenleme: 29 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Aynı siteden herhangi bir sürücü indirdim ve sorun yok.Eki Görüntüle 1759582 Genişletmek için tıkla... Ama bana ilk bir uygulama açtı ???? İşaretleri ile doluydu sonra antivirüs yükledim vürüslü çıktı veeeeee bilgisayar ikisini de buldu yok etcekken çöktü yani mavi ekran verilerim gitti baştan yükleyeceğim Sonra 8. hesabım çalınmış yeni fark ediyorum