Windows XP ile nasıl anılarınız var?

İlk bilgisayarım Windows XP yüklüydü, hâlâ evde duruyor reis ThinkPad marka, sabit diski bozuk ama bir gün yeniden canlandırırım diye saklıyorum. Arama çubuğundaki o köpeği hatırlayan?
Reisle az sitelerde oyun oynamadık. GTA San Andreas’ın CD’sini almıştım, bir türlü açamamıştım oyunu , o zamanlar çok üzülmüştüm. Ama yine de oyunun o efsane soundtrack’ini açar, dinler moral bulurdum. Gerçekten unutulmaz günlerdi.

Hayır anılarım bundan ibaret.

Kusura bakma yanlış anlamışım.

Hatırlamaz mıyız?

Ben bonzi buddy diye bir şey de indirmiştim o da bayağı iyiydi CS 1.6 o zaman 30 FPS falandı o zaman idare ederdik.

2009 yılında henüz daha okuma yazmam yokken büyük kuzen tarafından vlc player den chucky izletilince büyük travma yaşamıştım .Cs1.6,most wanted,pes 6 oynadığımı hatırlıyorum.

Hatırlamaz mıyız?

Ben bonzi buddy diye bir şey de indirmiştim o da bayağı iyiydi CS 1.6 o zaman 30 FPS falandı o zaman idare ederdik.
Bunun virüs olduğunu iddia ettiler ve sildim. O zamanların saflığı.

Hatırlamaz mıyız?

Benim de baya oyunum vardı, özellikle Windows XP zamanında. En çok oynadıklarım arasında Zuma Deluxe vardı. Bir de kuş vurma oyunu vardı, adını bir türlü hatırlayamıyorum. Bir de çok sevdiğim bir kurbağa oyunu vardı. En sevdiğim oyundu. Yolda arabalar geçiyordu ve biz de karşıya geçmeye çalışıyorduk. Ne yaptıysam o oyunun adını bulamadım, bulsam tam bir nostalji olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…