Arkadaşlar kullanacağımdan değil de merakımdan soruyorum. Aranızda hâlâ Windows XP kullananlar var mı ve kullanırsak sizce ne olur? Sizce desteği kesilmesine rağmen ülkemizde neden çok fazla kullanılıyor? O meşhur "Manzara" fotoğrafını hatırlayanlar.
Ülkemizde güncel işletim sistemlerinde iyi performans sağlayacak sistemleri toplamak güç. Hala 1 GB RAM barındıran PC sayısı fazla. Adam browser oyununu 10 FPS oynayacak utanmasa. O da gidiyor mecburen düşük işletim sistemi kullanıyor. XP veya Win7. Win7 pek de düşük değil ben güncel bir şekilde kullanıyorum. Ama dediğim gibi sistemi kötü olanlar sadece takılmak için kullananlar XP tercih ediyor.
Eski bilgisayarlarda daha fazla performans almak için kullanıyorlar diye düşünüyorum.
Şimdiki bilgisayarlarda XP kullanılsa çok saçma olur çünkü bir çok program,oyun,donanım desteklenmiyor.
Ülkemizde güncel işletim sistemlerinde iyi performans sağlayacak sistemleri toplamak güç. Hala 1 GB RAM barındıran PC sayısı fazla. Adam browser oyununu 10 FPS oynayacak utanmasa. O da gidiyor mecburen düşük işletim sistemi kullanıyor. XP veya Win7. Win7 pek de düşük değil ben güncel bir şekilde kullanıyorum. Ama dediğim gibi sistemi kötü olanlar sadece takılmak için kullananlar XP tercih ediyor.
Kullanılan bazı yazılımlar XP döneminde üretildiğinden yalnızca o işletim sistemiyle çalışıyor. Biz de XP işletim sistemli cihaz bilgisayarları kullandık, kullanmaya devam ediyoruz.