Windows XP Kullanıcılarına Müjde!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Microsoft, Internet Explorer’dan kaynaklı güvenlik açığını kapatmak için Windows XP’ye yama çıkaracak. Geçtiğimiz günlerde IE 6′dan kaynaklı...
9qMdq8Fadlw

Daha fazlası...

Daha XP kullanan kaldı mı?

Kullandığım masaüstü makine iyi değil. Windows 7 ve Windows 8 için işlemci yetersiz kalıyor. Ayrıca oynadığım simulasyon oyunları DX11 değil ve bazıları olsa bile yeterli kart gt630 iyi performansta çalışmıyor. DX9 da kasmadan oynamak istediğim tüm oyunları oynayabiliyorum. Sırf bu yüzden XP den vazgeçmedim hala. FX6300 ikinci el alıp, sistemi upgrade yapmayı planlıyorum. Ancak, sistem bana şuan yetiyor diye boşa para harcamakta istemiyorum. Biraz uzun oldu kusura bakma. :)
Sistem parçalarım bu aşağıdakiler, upgrade için de ddr3 4gb 1600 ram mevcut.

Amd 64 x2 4200+ 2.2ghz (Fx6300 ile değişecek.)
Asrock N68C GS (combo anakart)
2 x 1gb ram (4gb tek modül ddr3 ile değişecek, elimde var.)
Gt630 2gb ddr3 (Bana yetersiz geldiği zaman değiştireceğim, eskiden gtx 460 vardı psu patlayınca mecburen idarelik almıştım.)
Cooler master rs390 güç kaynağı 390w (Tabi bu da değişecek.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık herkez en günceline geçmeli. Bilgisayarın 5000l'lik olsa bile XP yavaşlatıyor.

Zaten bu sistemde pek bişey yapmıyorum. Oyun oynamak için dizüstü makinem var. Packard Bell easynote i5 2450m, 8gb ram ve Amd 7670m ekran kart var üstünde. Windows 7 yüklü. Önerin için sağol.

Kullandığım masaüstü makine iyi değil. Windows 7 ve Windows 8 için işlemci yetersiz kalıyor. Ayrıca oynadığım simulasyon oyunları DX11 değil ve bazıları olsa bile yeterli kart gt630 iyi performansta çalışmıyor. DX9 da kasmadan oynamak istediğim tüm oyunları oynayabiliyorum. Sırf bu yüzden XP den vazgeçmedim hala. FX6300 ikinci el alıp, sistemi upgrade yapmayı planlıyorum. Ancak, sistem bana şuan yetiyor diye boşa para harcamakta istemiyorum. Biraz uzun oldu kusura bakma. :)
Sistem parçalarım bu aşağıdakiler, upgrade için de ddr3 4gb 1600 ram mevcut.

Amd 64 x2 4200+ 2.2ghz (Fx6300 ile değişecek.)
Asrock N68C GS (combo anakart)
2 x 1gb ram (4gb tek modül ddr3 ile değişecek, elimde var.)
Gt630 2gb ddr3 (Bana yetersiz geldiği zaman değiştireceğim, eskiden gtx 460 vardı psu patlayınca mecburen idarelik almıştım.)
Cooler master rs390 güç kaynağı 390w (Tabi bu da değişecek.)

Pentium 4'e Windows 8 kurmuştum. 2 ay gül gibi kullandım.

Windows 8 yüklü Pentium 4 bilgisayar oyunlarda istenilen performansı veriyorsa kullanmaya devam edin o zaman. Bana yaramadığı için ben kullanmıyorum. Ayrıca Windows 8 e geçince vezir mi olacağım? Yani şuan rezil miyim? :)

Beni beğenmiyor musunuz? (Avrupa Yakası "Gaffur" Alıntı)

Windows 8 yüklü Pentium 4 bilgisayar oyunlarda istenilen performansı veriyorsa kullanmaya devam edin o zaman. Bana yaramadığı için ben kullanmıyorum. Ayrıca Windows 8 e geçince vezir mi olacağım? Yani şuan rezil miyim? :)

Öncelikle oyun performansını işletim sistemi vermez. :D
Zaten Pentium her yerde Pentiumdur oyun mu oynayacağım?
Windows 8'e geçince daha stabil ve hızlı bir işletim sistemine kavuşmuş olursunuz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı