Merhaba bu benim arkadaşımın bilgisayarı. Bilgisayarda 2 GB RAM var ve Windows 7 Starter bile kaldırmıyor. Çareyi XP'de bulduk, arkadaşım Linux kullanamıyor. Kurulumun ortasında böyle bir hata veriyor. Nasıl çözeriz bunu? Ek olarak kurduğumuz ISO SATA entegreli ve X64 bit olan bir ISO.
"Dediğim gibi Windows 7 Starter'de bile çok donuyor."
Merhaba bu benim arkadaşımın bilgisayarı. Bilgisayarda 2 GB RAM var ve Windows 7 Starter bile kaldırmıyor. Çareyi XP'de bulduk, arkadaşım Linux kullanamıyor. Kurulumun ortasında böyle bir hata veriyor. Nasıl çözeriz bunu? Ek olarak kurduğumuz ISO SATA entegreli ve X64 bit olan bir ISO.
Merhaba bu benim arkadaşımın bilgisayarı. Bilgisayarda 2 GB RAM var ve Windows 7 starter bile kaldırmıyor. Çareyi XP'de bulduk, arkadaşım Linux kullanamıyor. Kurulumun ortasında böyle bir hata veriyor. Nasıl çözeriz bunu? Ek olarak kurduğumuz ISO SATA entegreli ve X64 bit olan bir ISO.
başka bir x64'lük iso denedim hocam oldu ama bu seferde başka bir kısmda
"SERVİCE PACK 2 CD-ROM ÜZERİNDEKİ NT5İNF.CAT'I BULMASI GEREKLİ" böyle bir hata verdi nasıl düzeltirim bunu ?
Hocam 2 GB RAM ile Windows 7 kullanılabilir bence. Arkadaşım Intel Core 2 ve 2 GB RAM ile Windows 10 kullandığını hatırlıyorum.
Modlu Windows 7 ya da 8.1 kurmayı deneyin hocam XP artık kullanılmaz. İsterseniz Windows 10 ltsb/ltsc 2015 sürümünü de deneyebilirsiniz.
XP'nin 64 Bit olmayan versiyon beta versiyonudur. Sorunlu bir versiyon bir de bir sürü driver sorunu var. Gitsin Linux yüklesin ya da 300 TL'ye yeni işlemci alsın.