Windows XP nasıl etkinleştirilir?

156318

Kilopat
Makaleler
5
Eski dizüstü bilgisayarıma XP kurdum. Diğer işletim sistemlerini kaldırmıyor. Aslında orijinal ürün anahtarım var ama etkinleştirme sunucularına bağlanılmıyor. Dolayısıyla anahtarı kullanamıyorum. Microsoft'u arayacaktım ama böyle bir numara yok dedi. Korsan olarak etkinleştirmeye mecburum. Lütfen işletim sistemi tavsiyesi vermeyin.

Eski dizüstü bilgisayarıma XP kurdum. Diğer işletim sistemlerini kaldırmıyor. Aslında orijinal ürün anahtarım var ama etkinleştirme sunucularına bağlanılmıyor. Dolayısıyla anahtarı kullanamıyorum. Microsoft'u arayacaktım ama böyle bir numara yok dedi. Korsan olarak etkinleştirmeye mecburum. Lütfen işletim sistemi tavsiyesi vermeyin.

Hocam interneti kapatıp yazmayı bir deneyin olmadı kafanıza göre korsan lisans anahtarı ekleyin hem zaten bende dahil birçok insan KMSpico ile programlı veya CMD yöntemiyle lisanslıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı