Çözüldü Windows XP SP3 nasıl etkinleştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eyüphan KAYA

Hectopat
Yer
İstanbul-Sarıyer
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirici
Selam arkadaşlar,
İş gereği kullandığımız bazı uygulamalar yüzünden XP SP3 kullanmak zorundayız. İnternet archive sitesinden indirdiğim XP SP3'ü yükledim ancak bir süre sonra etkinleştirme ekranına yönlendirmeye başladı, bilgisayarı kullanamıyorum. Bunu etkinleştirmenin bir yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler

Çözüm
Selam arkadaşlar,
İş gereği kullandığımız bazı uygulamalar yüzünden XP SP3 kullanmak zorundayız. İnternet archive sitesinden indirdiğim XP SP3'ü yükledim ancak bir süre sonra etkinleştirme ekranına yönlendirmeye başladı, bilgisayarı kullanamıyorum. Bunu etkinleştirmenin bir yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Hocam internetten bakabilirsiniz.
HH7VV-6P3G9-82twk-qkjj3-mxr96
Bu XP SP3 Türkçe anahtarı.
Bunu deneyebilirsiniz örneğin. Olmazsa da denemekten başka çare yok gibi duruyor.
Selam arkadaşlar,
İş gereği kullandığımız bazı uygulamalar yüzünden XP SP3 kullanmak zorundayız. İnternet archive sitesinden indirdiğim XP SP3'ü yükledim ancak bir süre sonra etkinleştirme ekranına yönlendirmeye başladı, bilgisayarı kullanamıyorum. Bunu etkinleştirmenin bir yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Bunu deneyebilirsiniz örneğin. Olmazsa da denemekten başka çare yok gibi duruyor.

Çözüm

Teşekkür ederim. Bu mesajı görmeden önce bu videodaki yöntemi denedim. Neklatek.com diye bir siteleri var. Şimdi bu videodaki yöntemle etkinleştirdim ama güvenilir mi yine sorun olur mu bilmiyorum. Sizin bilginiz var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı