Windows XP Pro mu? Home Edition mu?

Hocam işte bunu kurdum ama Chrome hiç açılmıyor Zoom'daki perofrmans berbat canlı derslere biara bununla katılmıştım.

O XP'yi biliyorum ben biara onu kurmuştum 1 ay önce kadar ama 2 gün kullandım ama Windows 7 indireceğim benim kullandığım V9 olandı V10U denememiştim sağ olun. Olmazsa kasarsa starter kurarım ve XP kurarım dualboot öyle kullanırım

Windows 7 Starter deneyin, kendisi en hafif Windows 7 sürümüdür.
Ek olarak Ultimate ağır bir sürümdür.

Cevaplarınızı bekliyor olacağım.

Hocam maalesef bu Lite sürümüde işe yaramadı. Windows ayarlarınızı sonlandırıyordan sonra fanı susmak bilmiyor fanı hiç bu kadar güçlü ötmedi .Görev yöneticisinden baktım CPU %100'den aşağıya inmedi peki ne yapayım şimdi? Xpye mi geçeyim yoksa starter mı?(Güvenlik önemli değil )

Windows 7 starter deneyin, kendisi en hafif Windows 7 sürümüdür?
Ek olarak Ultimate ağır bir sürümdür.

Aynen Ultimate Lite denedim kastı starter tam stabil olmasa da oda güzel çalışıyordu ama XP'den başka seçenek yok.

Bende Intel core Duo var. Bu sürüm o kadar da olmasa iyi çalışmıştı. Attığım xpyi kurun. Satalı sürüm o.

Bende Intel Core Duo var. Bu sürüm o kadar da olmasa iyi çalışmıştı. Attığım XP'yi kurun. SATA'lı sürüm o.

Bende XP vardı sağlamindirden indirmiştim BIOS'dan IDE'ye alıp kuruyorum şu anda ama yine de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…