Windows 7 Sp1 Ultimate Türkçe - Lite Sürüm v11 indir Windows 7 Lite sürümdür. DüÅük donanıma sahip bilgisayarlar için optimize edilmiÅ windows 7 sp1 Ultimate Türkçe sürümüdür. Buradaki optimizeden kasıt günlük hayatta kullanılmayan birçok bileÅen silinmiÅ. Hali ile ram ve...
www.warezturkey.org
Görmedim kusura bakmayın. Bende sıkıntı yaratmadı bu sürüm. Olmazsa XP linki atacağım birazdan kullandığım.
Windows 7 Sp1 Ultimate Türkçe - Lite Sürüm v11 indir Windows 7 Lite sürümdür. DüÅük donanıma sahip bilgisayarlar için optimize edilmiÅ windows 7 sp1 Ultimate Türkçe sürümüdür. Buradaki optimizeden kasıt günlük hayatta kullanılmayan birçok bileÅen silinmiÅ. Hali ile ram ve...
www.warezturkey.org
Görmedim kusura bakmayın. Bende sıkıntı yaratmadı bu sürüm. Olmazsa XP linki atacağım birazdan kullandığım.
O XP'yi biliyorum ben biara onu kurmuştum 1 ay önce kadar ama 2 gün kullandım ama Windows 7 indireceğim benim kullandığım V9 olandı V10U denememiştim sağ olun. Olmazsa kasarsa starter kurarım ve XP kurarım dualboot öyle kullanırım
Hocam maalesef bu Lite sürümüde işe yaramadı. Windows ayarlarınızı sonlandırıyordan sonra fanı susmak bilmiyor fanı hiç bu kadar güçlü ötmedi .Görev yöneticisinden baktım CPU %100'den aşağıya inmedi peki ne yapayım şimdi? Xpye mi geçeyim yoksa starter mı?(Güvenlik önemli değil )