Arkadaşlar benim eski bir bilgisayarım var ve içinde önemli fotoğraflarım var. Yaklaşık 5 yıldır açmıyorum ve şifremi unuttum. Fotoğraflarımı nasıl alabilirim veya şifre kırma gibi bir yöntem var mı?
Fotoğraflar işletim sisteminin kurulu olmadığı diskte ise format atarak şifreden kurtulabilirsiniz. Böylece modası geçmiş XP'den de kurtulmuş olursunuz.
Fotoğraflar işletim sisteminin kurulu olmadığı diskte ise format atarak şifreden kurtulabilirsiniz. Böylece modası geçmiş XP'den de kurtulmuş olursunuz.
Hocam şimdi sizde 2 disk var. Birinde işletim sistemi kurulu, öbüründe ne olduğunu bilmiyorsunuz. İşletim sistemi kurulu olan disk şifreli fakat öbürü değil. O zaman öbür diski çıkartıp başka bir bilgisayara takarak içindekilere bakabilirsiniz.
Şu videoyu inceleyin:
Administrator hesabı sizde aktif olmazsa şifreyi silmek için bootable kalıplar var. Sorunu yukardaki şekilde çözemezseniz bu kalıplar ile şifreyi kaldırmayı deneyebilirsiniz. Windows ISO'su gibi yazdırmanız yeterli.
Hocam şimdi sizde 2 disk var. Birinde işletim sistemi kurulu, öbüründe ne olduğunu bilmiyorsunuz. İşletim sistemi kurulu olan disk şifreli fakat öbürü değil. O zaman öbür diski çıkartıp başka bir bilgisayara takarak içindekilere bakabilirsiniz.