Windows XP SP1 İndirme Bağlantısı

Korsan işletim sistemi linkleri yasak diye biliyorum ama?

VirtualBox için diyor. VirtualBox'a özel Windows XP CD'si yok diye biliyorum...

Hem konu açılmadan önce "Genel görünüme çıkması için onay bekleniyor." diye, sol aşağıda ve sol yukarı köşelerde görebilirsin. Turuncu yazı ile yazılmış.

Aynı zamanda moderatör ortalama 18 dakika önce yazıyı düzenlemiş.

Yani isteseler konuyu silebilirler. Bu arada dediğin doğru. Evet, korsanın her hangi bir dosyası, patch'i, crack'tir, serial key'dir vs. yasak.
VirtualBox-4.1.4-74291-Win-türkçe.rar

sağ üst köşeden indirebilirsiniz. Dosya virüslüde olabilir veya olmayabilir. Taramadım. Virüslü derken şüphelendiğimi kastetmiyorum.

Son düzenleme:
VirtualBox için diyor. VirtualBox'a özel Windows XP CD'si yok diye biliyorum...

Hem konu açılmadan önce "Genel görünüme çıkması için onay bekleniyor." diye, sol aşağıda ve sol yukarı köşelerde görebilirsin. Turuncu yazı ile yazılmış.

Aynı zamanda moderatör ortalama 18 dakika önce yazıyı düzenlemiş.

Yani isteseler konuyu silebilirler. Bu arada dediğin doğru. Evet, korsanın her hangi bir dosyası, patch'i, crack'tir, serial key'dir vs. yasak.
VirtualBox-4.1.4-74291-Win-türkçe.rar

sağ üst köşeden indirebilirsiniz. Dosya virüslüde olabilir veya olmayabilir. Taramadım. Virüslü derken şüphelendiğimi kastetmiyorum.
Teşekkür ederim aydınlattınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı