Eğer sorun oyun oynadığınızda oluyorsa, genelde bu, sisteminizde bir ısınma sorunu olduğuna işaret eder. AIDA64 ile ısıları kontrol edin. CPU ve eekran kartının boştayken ısı değerlerine bakın.
Daha en başta XP kullanmıyor olmanız lazım. XP 10 yıllık bir işletim sistemi ve artık günümüz oyunlarıyla uyumlu değil. Bir de mavi ekranın fotosunu çekip koyarsanız mavi ekranı analiz edebiliriz. Mavi ekran hatalarında hatanın nedenini belirten kodlar çıkmakta. Bu kodlara bakarak çözüm üretebiliriz.
Şimdi ilk işimiz anakartının BIOS'unu güncellemek olsun. Ondan sonra sistem özelliklerine göre sana Windows 7 de kurdurtabiliriz. Ayrıntılı sistem özelliklerini yazar mısın.
Sen bi Windows 7 32 Bit kur, öyle bakalım. Sorun XP'den kaynaklanıyor deniyor, sen Windows 7 kurmaya korkuyorum diyorsun. Sorunu çözmek istemiyorsan söyleyebilirsin. Mavi ekranlardan memnunsun galiba
Sen bi Windows 7 32 Bit kur, öyle bakalım. Sorun XP'den kaynaklanıyor deniyor, sen Windows 7 kurmaya korkuyorum diyorsun. Sorunu çözmek istemiyorsan söyleyebilirsin. Mavi ekranlardan memnunsun galiba