Windows XP x86 Professional SP3 ISO Dosyası

Ben XP'yi VM'de bir türlü eskisinden vazgeçip (ya da yeni sorunsuz lisans bulamadığım için) yenisine geçmediğim yazılımlar için kullanıyorum. 7 sevmiyorum, o eski yazılımlar 7 ve sonrasında aynı sorunları yaratıyor (yeni Windows Help özellikle), o nedenlerle XP.

Elimde fi tarihinden kalma bir Fujitsu Siemens cihaz vardı yıllardır duruyordu kenarda. USB ile format atılamadığı için CD'ye yaktım ve cihazı çalıştırdım ama IDE HDD kabul edilemez seviyede yavaş geliyor. Bunu bir şekilde 44 pin to SATA şekline getirip M.2 SSD takabilirsem güzel olur. Arada açar BFME, CM04, RA2 falan oynarım. Acayip heyecanlıyım. Şu anda son model hiçbir PC beni bu kadar heyecanlandıramaz.

Eski cihazların giriş çıkış desteğine hep hayranım. 4 tane USB, RJ11, RJ45, VGA, S-Video, kulaklık çıkışı, mikrofon çıkışı, hoparlör çıkışı, kart okuyucu, TV kartı girişi, fiziki olarak sesi açıp kısma tuşu, fiziki olarak WI-FI açıp kapama tuşu ve en önemlisi bluray sürücü. Gerçi bluray filmi oynatacak işlem gücü var mı bilmiyorum. 256 MB ram ve Radeon X200M grafik kaldırır mı şüpheliyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı