Wındows Xp'nin Hangi Serisini Yüklemeliyim

Yapmayın bu kadar cabuk kenara mı attılar bu Windows Xp'yi? İnanmıyorum. Bizim buradaki cafelerde hala Windows Xp kullanan cafe sahipleri var. Uyarmak lazım onları. :) Tesekkür edrim firikirleriniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman cafe sahiplerini filan uyarmaya kalkma. Adamların başta işletim sistemi sonra oyunlar dahil herşeyi korsan sen adamları uyaracaksın. :) Sen bireysel kullanıcı olarak Windows 8.1'den vazgeçme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman cafe sahiplerini filan uyarmaya kalkma. Adamların başta işletim sistemi sonra oyunlar dahil herşeyi korsan sen adamları uyaracaksın. :) Sen bireysel kullanıcı olarak Windows 8.1'den vazgeçme.
Belkide haklısın. O kadar para kazanıyorlar kendileri düşünsün. Ne yapalım başka arkadaşlar da faydalansın istedim. Ama dediğin doğru korsan yazılım yüklerler.

XP = Çöp

Ama illa XP kuracağım diyorsan dedğim gibi sanala kur.

Windows XP SP3 MSDN Sha1 kodu : FFE7B82B32EC55F0EFAE0EEFD5F081B4E921119B

Bu kodu aratarak ulaşabilirsin. İndirdikten sonra MD5 / SHA1 File Confirmation Free Download ile SHA1 kontrolü geçekleştir. Verdiğim ile aynı olması gerekir. Piyasada katılımlı XP'ler çok. Çoğuna da backdoor gömülüdür.

Bunun dışında da indirme linki felan isteme. XP ile de ilgili sorun yaşarsan da konu olarak açma. Çünkü çözüm olarak sana Windows 8.1 kur diyeceğiz.

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda Windows 8.1 yüklü. Ben Widows Xp denemek istiyorum. Foruma baktım ama indirme bağlantılarını göremedim ya da gözümden kaçtı. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemime uygun Xp kurmak istiyorum.
Recep abi görmesin....:D

Xp'yi ben bu sistemde kullanıyorum, yazılılarım bittikten sonra da 7'yi deneyeceğim, RAM nedense 0,99 gözüküyor...

P4 3.0 GHZ

0,99 GB RAM

INTEL dahili gpu

Acayip eski bir sistem, ben bu sistemde XP kullanıyorken, zorunlu, sana ne oluyor? Driver'larla, onun bunun eski versiyonunu aramakla mı uğraşacaksın? Ben Samsung Kies'i bilgisayarıma kuramadığım için telefonumun Android sürümünü güncelleyemiyorum, herhangi bir program kuracağım zaman hata veriyor, her türlü virüsü içine alıyor, ne kadar temizlersen temizle balık yumurtası gibiler, önce sabrını, sonra da bileşenlerini zorluyor, ben bunlara katlanırım diyorsan git bul yükle, XP XP'dir, her sürümü aynıdır...

- - - Güncellendi - - -

2-3 hafta içerisinde babamın şirkette daha önce kullandığı Core 2 Duo, 2 GB RAM'li makineye geçince de Windows 8.1 yükleyeceğim, bu kadar basit, geriye dönmenin anlamı yok... Ama işin doğrusu: çalışan şeyi bozmak soyumuzun ruhunda var. :D

Mesajlara göz gezdiyordum mesajınıza takıldım... İnternet cafe işletmecisiyim, windoslarımız da, oyunlarımızın bir çoğu da ve office programlarımızda orjinal. Hani diyorum genelleme yapmasak bu konuda :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı