Dorukteknoloji Femtopat Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Selam. Ben Windows XP kurdum ama Internet Explorer her sayfaya error verdiği için Google Chrome 49 indiremedim. Her şeyi denedim olmadı. Yapamadım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-04 002253.png 77,1 KB · Görüntüleme: 93
Selam. Ben Windows XP kurdum ama Internet Explorer her sayfaya error verdiği için Google Chrome 49 indiremedim. Her şeyi denedim olmadı. Yapamadım.
Çözüm Pentium D 4 Mayıs 2025 Chrome indiremezsin zaten desteğini çoktan kesti. MyPal indirebilirsin(başka bir bilgisayardan indirip usb ile atabilirsin).
Chrome indiremezsin zaten desteğini çoktan kesti. MyPal indirebilirsin(başka bir bilgisayardan indirip usb ile atabilirsin).
KS KS Dorukteknoloji Femtopat Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #11 Ozz2018 dedi: Windows 10 yapıştırsaydın. Ne yapacaksın XP? https://chrome-xp.softonic.nl/ bu linktekini dene bakalım ama güncelleme. Genişletmek için tıkla... Kanka sanal makineden deneyecemde merak ettim. KDE Plasma dedi: Tahminlerime göre internet exploler serfika sorunları olduğu için olabilir mi? Yanlış cevap verdiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Internet Explorer bayağı eski ve hep hata veren Microsoft'un en kötü tarayıcısı. Sakuya Izayoi dedi: Kursa bile çoğu siteyi açamaz hale gelir zaman geçtikçe. Genişletmek için tıkla... Yapabiliriz belki. Rsmefaw dedi: Supermium indir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Pentium D dedi: Chrome indiremezsin zaten desteğini çoktan kesti. Mypal indirebilirsin(başka bir bilgisayardan indirip USB ile atabilirsin). Genişletmek için tıkla... Önceki kişinin dediği supermium işime yaradı zaten gerek yok. O siteye giriyor. Sakuya Izayoi dedi: @Dorukteknoloji sertifika hatası yüzünden Internet Explorer açamıyor diye biliyorum. Kmelon indirip onun üzerinden indirmeyi deneyebilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Supermium diyen kişi ilk ve işime yaradı. DeSeRT_TR dedi: Sanırım Windows XP Chrome desteklemiyordu. Firefox indir. O da hızlı. Genişletmek için tıkla... Firofox desteklemiyor Windows 7 ve öncesini. SdtCngz dedi: Desteği kesse de eski sürümünü indirip kuramaz mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Ozz2018 dedi: Windows 10 yapıştırsaydın. Ne yapacaksın XP? https://chrome-xp.softonic.nl/ bu linktekini dene bakalım ama güncelleme. Genişletmek için tıkla... Kanka sanal makineden deneyecemde merak ettim. KDE Plasma dedi: Tahminlerime göre internet exploler serfika sorunları olduğu için olabilir mi? Yanlış cevap verdiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Internet Explorer bayağı eski ve hep hata veren Microsoft'un en kötü tarayıcısı. Sakuya Izayoi dedi: Kursa bile çoğu siteyi açamaz hale gelir zaman geçtikçe. Genişletmek için tıkla... Yapabiliriz belki. Rsmefaw dedi: Supermium indir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Pentium D dedi: Chrome indiremezsin zaten desteğini çoktan kesti. Mypal indirebilirsin(başka bir bilgisayardan indirip USB ile atabilirsin). Genişletmek için tıkla... Önceki kişinin dediği supermium işime yaradı zaten gerek yok. O siteye giriyor. Sakuya Izayoi dedi: @Dorukteknoloji sertifika hatası yüzünden Internet Explorer açamıyor diye biliyorum. Kmelon indirip onun üzerinden indirmeyi deneyebilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Supermium diyen kişi ilk ve işime yaradı. DeSeRT_TR dedi: Sanırım Windows XP Chrome desteklemiyordu. Firefox indir. O da hızlı. Genişletmek için tıkla... Firofox desteklemiyor Windows 7 ve öncesini. SdtCngz dedi: Desteği kesse de eski sürümünü indirip kuramaz mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 3 Haziran 2025 #12 Tamam, anladım. Supermium ile işi çözmüşsünüz. 3 kere mentionlamanıza gerek yoktu. Artı 0 Eksi
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.665 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #13 İnternet Explorer'i Legacy Update ile güncelleyin. Ben bu şekilde yaptım. Artı 0 Eksi
O ocaloguzkaan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #14 Sertifikaları yenileyin. Artı 0 Eksi
eyup9289 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 114 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 İ5 12.nesil RTX 2050 Laptop GPU 8 gb ram Everest switch klavye İnca IMG 339 İnca mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2025 #15 Telefonundan indir kabloyla PC'ye at. Artı 0 Eksi