Windows XP'yi yükle seçeneği kapalı

Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum ama nostalji için Windows XP yüklemeye kalktım setupa basıyorum Windows XP'yi yükle seçeneği kapalı. CD'im yok. USB'ye Rufus ile Boot ettim. USB'yi BIOS'tan en yuksege getirdim. Hatta bizzat ustune enter yaptigimda oldu ama yemiyor. Nasil kurabilirim?

1569693038188.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Nostalji için sanal makineye de kurabilirsiniz. Ana bilgisayara kurmanıza gerek yok.

Bütün bunların haricinde bu boot ederek Windows kurulumu değil ve yaptığınız USB üzerine Rufus ile "boot etmek" değil "ISO dosyasını yazdırmak" oluyor.

Bu tarz kurulumu zaten zorunda kalmadıkça yapmayın ve ben önermiyorum. Yeni sistemlerde eskiye geçiş bu şekilde kurulumda engellidir. BIOS üzerinden USB diskleri ilk sıraya aldıysanız USB bilgisayara takılıyken sistemi yeniden başlatın ve boot edilirse kurulum ekranı gelecektir zaten.

Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum ama nostalji için Windows XP yüklemeye kalktım setupa basıyorum Windows XP'yi yükle seçeneği kapalı. CD'im yok. USB'ye Rufus ile Boot ettim. USB'yi BIOS'tan en yuksege getirdim. Hatta bizzat ustune enter yaptigimda oldu ama yemiyor. Nasil kurabilirim?

Eki Görüntüle 442733
sistemi cd'den boot edin sorun çözülecektir.

Eki Görüntüle 442733
eğer cd yok ise alabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı