Windows yeniden başlatılıyor ekranında kaldı

M3GTR

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2019
Mesajlar
225
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Güncelleştir ve yeniden başlat'a tıkladım ve yarım saattir yeniden başlatılıyor ekranında kaldı. Zorla kapatayım mı?
 
Öncelikle USB ile bağlı olan her tür donanımı çıkarmış olduğunuzdan emin olmanızı rica ederim.

Ardından CTRL, alt ve del tuşlarına aynı anda basarak görev yöneticisi'ni açabilir, başarılı şekilde kapatılamamış herhangi bir program olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Eğer kapatılamamış olan program ya da programlar mevcutsa, o programa sağ tıklayıp görevi sonlandır'ı seçerek bilgisayarı kapatıp yeniden açmayı denemenizi rica ederim.

Eğer sorun hala devam ediyor olursa, bilgisayarınızı başlattıktan sonra Windows yüklenirken güç düğmesine 5-10 saniye kadar basılı tutunuz.

Bu işlemi iki kez tekrarlayınız.

Üçüncü başlatmada Windows kurtarma ortamı'na yönlendirileceksiniz.

Bu noktada sorun giderme > gelişmiş seçenekler > başlangıç onarma yolunu izleyerek, Windows'un yaptığı onarımın sorunu çözüp çözmediğini gözlemleyiniz.

Sorun devam ediyor olursa bilgisayarı yeniden başlatıyor olduğunuz esnada 5'e ya da F5'e basarak ağ ile güvenli mod'da bilgisayarınızı başlatınız ve sürücülerininizin güncel olup olmadığını kontrol ediniz.

güncellenmesi gereken sürücüler mevcutsa, üreticinizin internet sitesinden sürücüleri indirip bilgisayarınızı yeniden normal şekilde başlatmayı deneyiniz.

Bilgisayarınızı normal şekilde başlatmak için Windows ve r tuşlarına aynı anda basarak MSConfig yazıp tamam'a basarak önyükleme sekmesinde güvenli mod kutusunun seçili olmadığından emin olarak bilgisayarı yeniden başlatınız.

İşine yarar ise çözüm olarak işaretler misin?
 
Güç tuşuna basılı tutupyeniden açtım ve güncellemeleri yapıp laptopu sorunsuz bir şekilde açabildim. Yardımlar için teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı