Windows Yerel Bilgisayar üzerindeki Windows Defender Hizmetini Başlatamadı

hsakyar

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu hatayla karşılaşıyorum. 1-2 Ay önce bilgisayarımda virüs vardı bilgisayar çok kötü durumdaydı sıfırladım windows.old klasörü oluşturdu falan neyse o zamandan beri virüs hayla gitmemiştir gibi bir düşünce var içimde defalarca taradım. Değişik antivirüs programları ile birşey çıkmadı daha birçok hata var bilgisayarda 1-2 ay geçmesine rağmen sistem geri yükleme gibi bir olay varmış o olayı bir düşündüm sistem güncelleştirmeleri güncel ne yapmalıyım sizce ? DirectX programınıda yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz. ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,3 KB · Görüntüleme: 590
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka antivirüs yüklüyken Windows Defender devre dışı kalıyor. O yüzden böyle bir hata alıyorsunuz. Ayrıca Windows.old klasörü sıfırlama sonrası eski sistemden kalan Windows işletim sisteminin oluşturduğu program files gibi klasörleri içeriyor. İçinde kişisel dosyalarınızın olmadığından emin olduktan sonra C sürücüsüne sağ tıklayıp özellikler > disk temizleme > sistem dosyalarını temizleme seçeneğini seçip eski işletim sistemine ait dosyaları silebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı