''Windows your device ran into a problem and needs to restart'' hatası nasıl düzeltilir?

Flash bellek ile BIOS'tan format attım, sadece CS2 oynarken oldu ondan önce olmadı. Bir de güvenli önyüklemeyi açmak isterken biraz önce şifremi girmeme rağmen PC'yi açamadım. CMD'ye kod yazarak açtım PC'yi. Rufus ile Windows 11 ISO hazırlarken çevrimiçi Microsoft hesap gereksinimi kaldırın yazıyordu öyle hazırlayıp tekrar format atsam bu şifre ile PC'yi açma olayından kurtulur muyum?

Umarım öyledir, donanımsal hata olsa çözücek param yok.

Kurtulursun tercihim Ventoy kullanman daha basit.

Kurtulursun tercihim Ventoy kullanman daha basit.
Yıllardır rufus la atıyorum öyle alıştım.Win11 i yerel hesap ile açtım artık öyle bir sorun yok pin felan veya microsoft hesabı istemiyor.DDU güvenli mod istediği için sorun oluyordu şifre,pin geçersiz oluyodu açılmıyordu sistem.Konu başlığındaki sorunuda bir daha yaşamadım.

Yıllardır Rufus'la atıyorum öyle alıştım. Windows 11'i yerel hesap ile açtım artık öyle bir sorun yok pin falan veya Microsoft hesabı istemiyor. DDU güvenli mod istediği için sorun oluyordu şifre, pin geçersiz oluyordu açılmıyordu sistem. Konu başlığındaki sorunuda bir daha yaşamadım.

Güzel, yaşadığında söyle bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı