Windows 11 ilk çıktığı zaman geçmiştim yani yeni değil.Windows 10'dan mı yükseltme yaptınız?
Orijinal kullanıyorum. Modlu hiç kullanmadım bilgim yok açıkçası pek.Kullandığın orijinal mi, modlu ISO mu?
Şu an yapı 3624'e geldi, çok guncelleme yapman gerek.
UUP'tan ISO indir kur.
Guncelleme ile ugrasnaya degmez.
Sorun yasadıgın ön izleme ve istege baglı ise kurma.
Bu salı veya haftaya nihai guncelleme gelir.
O zaman bakarsın.
Ben 10/11 Dual kendi modladıgım ISO kullanıyorum. 11 de sorun yok, 10 da ön izleme de hata aldım.
Haftaya belli olur.
Bu update maalesef arada hata oluşturuyor.Durmadan bu hatayı alıp duruyorum, yaklaşık bir aydır güncelleme yapamıyorum bu yüzden ve sağ altta güncelleme bildirimi duruyor sürekli. Forumdaki yazan çözümleri denedim ama fayda etmedi, acaba yardımcı olabilecek var mıdır?
Eki Görüntüle 2462033
Hocam bir aydan fazla oldu kenarda duruyor her gün deniyorum bir ihtimal ama gitmiyor asla.Bu update maalesef arada hata oluşturuyor.Eki Görüntüle 2462753
Geçenlerde 3 ya da 4 tane vardı 1'e düşmüş. Zamanla kendisini düzeltiyor çok kasmanıza gerek yok![]()
Bilgilerin kaybolmamasını istiyorum öyle bir şey mümkün mü yoksa sıfırlanıyor mu?Bir belleğe 24H2'nin disk kalıbını yazdırıp temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Hocam bir aydan fazla oldu kenarda duruyor her gün deniyorum bir ihtimal ama gitmiyor asla.
Bilgilerin kaybolmamasını istiyorum öyle bir şey mümkün mü yoksa sıfırlanıyor mu?
Formatın kesin çözüm olmaz. Eğer denemek istiyorsanız diskinizi bölüp gitmesini istemediklerinizi atın. Asıl bölümü biçimlendirip format atın ardından 2. disktekileri ana diske atıp birleştirin.Farklı bir diske ya da bağımsız bir bölüme yedek alırsanız sadece Windows'u silebilirsiniz diye düşünüyorum.
%80 Aynı olan bölümü açıklayabilir misiniz?24H2 güncelleme ile yükseltme yapılan sistemlerde sorunlara yol açıyor gördüğüm kadarıyla ve en sağlıklı çözümü bu durumun temiz kurulum. Ayrıca benim mesajımı alıntılayıp neden %80 aynı içeriğe sahip bir mesaj yazdınız onu anlatmaya çalışıyorum, mesajımın hatası neydi?
Siz şu aşağıda yazdığım şeyi belirttiniz mi? Format sırasında dosyaları kurtarmak için illa farklı bir disk olmak zorunda değil. Ezber cevaplar.Bir belleğe 24H2'nin disk kalıbını yazdırıp temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
diskinizi bölüp gitmesini istemediklerinizi atın. Asıl bölümü biçimlendirip format atın ardından 2. disktekileri ana diske atıp birleştirin.
Bağımsız bir bölüm disk al mı demek? Ezber falan yok.Farklı bir diske ya da bağımsız bir bölüme yedek alırsanız sadece Windows'u silebilirsiniz diye düşünüyorum.
Hayır maalesef hala kenarda güncelleme simgesi duruyor ve aynı hatayı veriyor. Acaba sistem mi kaldırmıyor güncellemeyi diye düşünüyorum. Mühim değil güncellememesi ama onun orda olması zaten sinir bozucu, bi de üstüne performans düşürdüğünü hissediyorum biraz.Bağımsız bir bölüm disk al mı demek? Ezber falan yok.
20 senedir tek disk kullanıyorum. Kimseye disk al demedim.
@satsujink Sorununuzu çözebildiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.