E Egebal Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Yeni PC topladım çalışıyor mu diye. 2. el bir harddisk aldım tam açtım diye heveslendim ancak güvenli mod, normal olarak başlat kısmından sonra Windows yükleniyor yazısı geliyor reset atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Yeni PC topladım çalışıyor mu diye. 2. el bir harddisk aldım tam açtım diye heveslendim ancak güvenli mod, normal olarak başlat kısmından sonra Windows yükleniyor yazısı geliyor reset atıyor.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #2 Aldığınız HDD sağlığı ne durumda? Format sırasında herhangi bir sorun oldu mu? Artı 0 Eksi
KS KS E Egebal Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Pozitifdeger dedi: Aldığınız HDD sağlığı ne durumda? Format sırasında herhangi bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Format atmadım ki Artı 0 Eksi
Pozitifdeger dedi: Aldığınız HDD sağlığı ne durumda? Format sırasında herhangi bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Format atmadım ki
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #4 Egebal dedi: Format atmadım ki. Genişletmek için tıkla... Cihaz uyumsuzluğu olabilir temiz kurulum yaptıktan sonra deneme yapın. Artı 0 Eksi
Egebal dedi: Format atmadım ki. Genişletmek için tıkla... Cihaz uyumsuzluğu olabilir temiz kurulum yaptıktan sonra deneme yapın.