Windows Yüklü Bilgisayara macOS İle Dual Boot Yapmak

Leo Boz

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, çoğumuz biliyoruz ki Windows 8 ve macOS Dual Boot Etme adı altında bir gönderi vardı ancak, gönderide önce macOS yüklenip daha sonra Windows yükleniyordu. Ben ise zaten Windows kullanıyorum, ve uygulama yapma amaçlı Xcode programına ihtiyacım var. Bunun için VirtualBox gibi programları da denedim ancak bir sürü sürüm ve kasma sorunları yaşadım. Bu yüzden sizden Windows yüklü bilgisayara nasıl macOS yükleyip Dual Boot yaparım onu öğrenmek istiyorum. Bu arada bilen arkadaşlarımız varsa XCode programını çalıştırabilmem için hangi macOS versiyonuna ihtiyacım varsa söylerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben de araştırıyorum bu konuyu. Buradan bilgili arkadaşlar inşallah görürler. Sanal makine olarak Xcode kurulumu yapmıştım fakat istediğim performansı elde edemediğim için silmiştim sistemi.

Arkadaşlar şua nda yüklediğim macOS HighSierra dmg dosyasını TransMac programı ile USB'ye aktarıyorum. Diğer USB belleğimde ise Windows yüklü. Şimdi herhangi başka bir programa veya bir adıma ihtiyacağım var mı ? macOS yüklemek için gerekli olan BIOS ayarlarınıda yaptım. İşleme başlamaya hazır mıyım? Dual Boot işlemi tam olaran nasıl gerçekleşecek ? İlk defa yapmak üzereyim.

Selam,
Dahili kurulum yaptıktan sonra ve bilgisayarının huylarına alıştıktan sonra macOS kullanman ve kurman oldukça kolay olacaktır. Aklında soru işareti kalmasın alıştıkta sistem oturmaya başlayacak ve daha verimli kullanmaya başlayacaksın. Ben Mavericks'den bu yana Hackintosh sistem kullanıyorum. Bende Logic Pro yazılımı için kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı