Windows yüklü güncellemeyi tekrar yüklemeye çalışıyor

Yani bu ay 2-3 kere format attım, performans düşürmüyorsa temiz kurulum yapmayı bende düşünüyorum. SSD için bir sıkıntı olur mu?

Olmaz hocam formatlamak mantıksız aslında benim bilgisayarımda keylogger varken kullanıyordum:D rahatsız etmiyorsa çok bir şey yapmayada gerek yok.

Olmaz hocam formatlamak mantıksız aslında benim bilgisayarımda keylogger varken kullanıyordum:D rahatsız etmiyorsa çok bir şey yapmayada gerek yok.
Siz öyle deyince temiz kurulum sandım :D Dediğim gibi belki bilen vardır diye açtım konuyu. Şimdi yatıp yarın çözüm var mı diye bakacaktım. Bir sonuç çıkmazsa da sıkıntı değil.

Eskiden ben de yaşamıştım ama düzeltememiştim bu sorunu. Benim bilgisayarda yönetici profili kilitli olduğu için ve güvenli internet olduğu için bunlar aklıma gelmişti.

200 GB boş alan olduğu yazıyor.
Bu rehber ile disk temizlemeyi dene. "Sistem dosyalarını temizle" demeyi unutma. 2 kere disk seçmen gerek. Bu güncelleme önbelleğini de temizler. Belki yardımı olabilir.

1629154480210.png

Bu rehberdeki 2. maddede de biraz değişik şekilde anlatmıştım.

@Gestus Yazıda da yazdığım gibi. Zaten yüklü Update. Aynı şeyi yüklemeye mi çalışıyor, hasarlı mı indi de tekrar indirmiye çalışıyor anlaşılmıyor.
Bu rehber ile disk temizlemeyi dene. "Sistem dosyalarını temizle" demeyi unutma. 2 kere disk seçmen gerek. Bu güncelleme önbelleğini de temizler. Belki yardımı olabilir.

Maalesef denemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı