Windows yüklü güncelleştirmelerinin dosyaları silinirse bir şey olur mu?

İşlemci sıcaklığı falan gösteriyor 50 derece normal değil mi?

İşlemci sıcaklığı için AIDA64 öneririm. Ama gene de AIDA64 gibi ona yakın değerler söylüyor, doğru bir sıcaklık değeri veriyor. 50 derece normal, eğer oyundan falan yeni çıktıysanız ve bilgisayar saatlerce açıksa.
 
@IBarış un anlattığı gibi "g ü v e n l i" olarak silersin.

Windows'un disk temizleme aracı yeterli değil. Güvenlilik ile alakası yok. Wise Care 365, ödül almış bir temizlik yazılımıdır. Güvenli dosyaları siler. CCleaner gibi program değil bu. :)
 
Windows'un disk temizleme aracı yeterli değil. Güvenlilik ile alakası yok. Wise Care 365, ödül almış bir temizlik yazılımıdır. Güvenli dosyaları siler. CCleaner gibi program değil bu. :)
Yeterli olduğunu iddia eden biri yok burada. Program indirmeden en kolay bu şekilde temizler ve eminim ki daha önce böyle bir şey yapmadığı için yorumumu ciddiye almıyor kendisi. Şu an bu temizliği yapsa Windows Güncellemelerinden arta kalan en az 7-8 GB daha dosya çıkar. Wise Care 365 ödül almış olabilir ama onun yaptığı çoğu şeyi çok daha hafif ve basit programlar yapabiliyor. Bana kalırsa gereksiz yer kaplayan bir program.
 
Yeterli olmadığına neye göre karar veriyorsun? Ödülü kim vermiş?

Yeterli olduğunu iddia eden biri yok burada. Program indirmeden en kolay bu şekilde temizler ve eminim ki daha önce böyle bir şey yapmadığı için yorumumu ciddiye almıyor kendisi. Şu an bu temizliği yapsa Windows güncellemelerinden arta kalan en az 7-8 GB daha dosya çıkar. Wise Care 365 ödül almış olabilir ama onun yaptığı çoğu şeyi çok daha hafif ve basit programlar yapabiliyor. Bana kalırsa gereksiz yer kaplayan bir program.

Uygulama 60 MB yer kaplıyor. Windows disk temizleme aracı, kaç yıllık bir Windows aracı? Yenilendiğini görmedim. Temizlediği yerler kısıtlı. Wise Care 365 kullandığınız zaman uygulamayı inceleyebilirsiniz, her şeyin önbelleğini temizliyor. Cnet üzerinde 4 buçuk yıldız ödül almış yazılım, yıllardır piyasa üzerinde var. Adware içermeden, sadece çok az çıkarken bir reklam gösteriyor, kendi ürünü ile alakalı. Bu uygulama, sadece temizlik için değil. Buradan Türkçeye çevirerek okuyabilirsiniz:

 

Yeni konular

Geri
Yukarı