Ş şahıs Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Mart 2022 #11 Polorchen dedi: Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net Bu. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim yüklü Windows'un kopyasını HDD'ye aktarıp kendim SSD'yi yeni alldığım PC'ye taksam demiştim
Polorchen dedi: Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net Bu. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim yüklü Windows'un kopyasını HDD'ye aktarıp kendim SSD'yi yeni alldığım PC'ye taksam demiştim
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 15 Mart 2022 #12 şahıs dedi: Demek istediğim yüklü Windows'un kopyasını HDD'ye aktarıp kendim yeni alldığım PC'ye taksam demiştim Genişletmek için tıkla... Onu bununla yapıyorsunuz.
şahıs dedi: Demek istediğim yüklü Windows'un kopyasını HDD'ye aktarıp kendim yeni alldığım PC'ye taksam demiştim Genişletmek için tıkla... Onu bununla yapıyorsunuz.
Ş şahıs Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Mart 2022 #13 Polorchen dedi: Onu bununla yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ha şu oluyor: SSD ki Windows HDD'ye yükleniyor SSD Windows kalıyor.
Polorchen dedi: Onu bununla yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ha şu oluyor: SSD ki Windows HDD'ye yükleniyor SSD Windows kalıyor.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 15 Mart 2022 #14 şahıs dedi: Ha şu oluyor: SSD ki Windows HDD'ye yükleniyor SSD Windows kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı işlemi HDD'den HDD'ye, SSD'den SSD'ye, HDD'den SSD'ye ve SSD'den HDD'ye uygulayabilirsiniz.
şahıs dedi: Ha şu oluyor: SSD ki Windows HDD'ye yükleniyor SSD Windows kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı işlemi HDD'den HDD'ye, SSD'den SSD'ye, HDD'den SSD'ye ve SSD'den HDD'ye uygulayabilirsiniz.
Ş şahıs Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Mart 2022 #15 Polorchen dedi: Aynı işlemi HDD'den HDD'ye, SSD'den SSD'ye, HDD'den SSD'ye ve SSD'den HDD'ye uygulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu programsız yapabiliri miyim koyala yapıştır ile
Polorchen dedi: Aynı işlemi HDD'den HDD'ye, SSD'den SSD'ye, HDD'den SSD'ye ve SSD'den HDD'ye uygulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu programsız yapabiliri miyim koyala yapıştır ile
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 15 Mart 2022 #16 şahıs dedi: Bunu programsız yapabiliri miyim koyala yapıştır ile Genişletmek için tıkla... Başka bir konu açın arkadaşlara sorun.
şahıs dedi: Bunu programsız yapabiliri miyim koyala yapıştır ile Genişletmek için tıkla... Başka bir konu açın arkadaşlara sorun.