Windows Yüksek Disk Kullanımı Nasıl Çözülür?

CRESSI

Kilopat
Daha fazla  
Windows %100 disk sorunu ile YouTube'den videonun dediklerini yaptım. Disk kullanımım 75 80 bazen 100 olmaktaydı. Videodakileri yapınca düzeldi gibi oldu sonrasında yeniden başlattım fakat Opera'yı açtığımda ilk resimdeki uyarıyı (Opera'nın görevini sonlandırsamda bellek %69 70'de kalıyor), dünki kurtarma noktama dönmek istediğimde ikinci resimdeki hatayı alıyorum.
İkinci resmi telefondan yükleyemedim. Yeniden kurtarma noktama dönmek istedim ve şu an geri yüklüyor. Bu sorunla karşılaşacak ne yaptım acaba?
Son olarak lütfen şu Windows 10'da fazladan disk kullanımını nasıl çaresine bakabilirim?
Geçen sene de aynısı olmuştu birkaç hizmet sonlandırıp düzelmişti CS:GO'da FPS düşmesi geçmişti.

IMG_20200330_175522.jpg

En kesin çözümü SSD almak. İkinci çözüm ise işe yararsa aşağıdakini uygulamak.

Sistemi geri yükleyebildim ve artık sorunsuzca Opera gibi uygulamaları açabiliyorum eskisi gibi. Fakat arada görev yöneticisinde resimdeki gibi artışlar oluyor. Özellikle CS:GO oyununa girdiğimde bu disk kullanımından dolayı FPS drop yaşıyorum.
IMG_20200330_183103.jpg
IMG_20200330_182923.jpg
IMG_20200330_183050.jpg

@24099
Bugün attığım yorumu dün atacaktım ama 2 harf yüzünden mute yedim. Dediklerinizi şimdi yapacağım.
1. seçeneği seçtim fakat durum halen böyle.
2. ve 3. seçenekleri seçe seçe gideceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı