CRESSI
Kilopat
Daha fazla
Windows %100 disk sorunu ile YouTube'den videonun dediklerini yaptım. Disk kullanımım 75 80 bazen 100 olmaktaydı. Videodakileri yapınca düzeldi gibi oldu sonrasında yeniden başlattım fakat Opera'yı açtığımda ilk resimdeki uyarıyı (Opera'nın görevini sonlandırsamda bellek %69 70'de kalıyor), dünki kurtarma noktama dönmek istediğimde ikinci resimdeki hatayı alıyorum.
İkinci resmi telefondan yükleyemedim. Yeniden kurtarma noktama dönmek istedim ve şu an geri yüklüyor. Bu sorunla karşılaşacak ne yaptım acaba?
Son olarak lütfen şu Windows 10'da fazladan disk kullanımını nasıl çaresine bakabilirim?
Geçen sene de aynısı olmuştu birkaç hizmet sonlandırıp düzelmişti CS:GO'da FPS düşmesi geçmişti.
İkinci resmi telefondan yükleyemedim. Yeniden kurtarma noktama dönmek istedim ve şu an geri yüklüyor. Bu sorunla karşılaşacak ne yaptım acaba?
Son olarak lütfen şu Windows 10'da fazladan disk kullanımını nasıl çaresine bakabilirim?
Geçen sene de aynısı olmuştu birkaç hizmet sonlandırıp düzelmişti CS:GO'da FPS düşmesi geçmişti.