Windows zarar görmeden nasıl etkinleştirilir?

İnternette satılan keylerin birçoğu artık desteği kesilen Windows 7, Windows8 keylerinin güncelleştirilmesi ile elde ediliyor. Güvenli olmayan kısmını anlayamadım, anlatır mısınız?

Neden dislike attınız? Ben de farklı bir şey söylememişim?

Yanlış kişiye attım pardon.
 
Şu an format attım ve Windows 11'i etkinleştirmek istiyorum. İnternette KMS gibi şeyler diyorlar. Pek güvenmedim. İnternetten key satın alabilirsin diyenler de var, bu güvenilir midir? Bir sorun yaşar mıyım? Öneriniz nedir?
ucuza satilan keyler ileride problem cikarabilir windows destegi kullanmaniz gerektigi durumlarda. 4000 kusur tl vermek istemiyorsaniz lisanssiz/ucuz lisans ile kullanabilirsiniz ancak KMS tavsiye etmem.
 
Hiç alışveriş yaptınız mı ?
Halihazırda bilgisayarımda bu ürünün anahtarı girili:


Bilmiyorsanız OEM ve Retail keylerin farkını araştırabilirsiniz. Temel olarak OEM anakarta gömülüyor, Retail ise tek kullanımlık ancak Microsoft hesabınıza bağlarsanız sonsuza kadar kullanabiliyorsunuz. OEM'i laptop mantığı gibi düşünebilirsiniz.
 
Hiç alışveriş yaptınız mı?

Hayır ancak yapmayı düşünüyorum. Yorumlarına bakarsak ve Technopat Sosyal'deki alanlara da bakarsa 4000 TL orijinal almak yerine bunu almak daha iyi.
 
KMS değil ama MAS kullanabilirsiniz. Arkadaşlar KMS konusundaki kaygılarında haklı ama MAS herhangi bir yere bağlanmadan aktive etmenizi sağlıyor Windows'u. Linkini biraz önce paylaştım tekrar paylaşayım. Releases · massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
 
retail key; keyi aldiginiz hesabinizi kaybetmediginiz surece omurluk gibi duruyor. ben laptobuma almistim retail, laptopu satip kasa topladim ve sattigim laptoptan kasaya sorunsuz aktarabildim ( windows destege baglanmaniz gerekiyor bi 10 dk surdu ama hallettiler )
 
Retail key; keyi aldiginiz hesabinizi kaybetmediginiz surece omurluk gibi duruyor. Ben laptopuma almistim Retail, laptopu satip kasa topladim ve sattigim laptoptan kasaya sorunsuz aktarabildim ( Windows destege baglanmaniz gerekiyor bir 10 dk surdu ama hallettiler )

Artık ona da gerek kalmadı, direkt olarak Microsoft hesabınıza girip aygıtlar bölümünden kaldırabiliyorsunuz.
 

Geri
Yukarı