Rehber Windows Zararlı Yazılım Temizleme

Güvenlikte çok bilgim olduğumu düşünmüyorum şahsen. Rehber sadece next-next den mi ibaret?

Rehberi baştan sonra doğruca okumanızı tavsiye ediyorum .
Hosts dosyasını varsayılana sıfırlamak dışında yazılmış bir şey yok. Diske yazılıp boot edilerek kullanılanları bile anlatmamış konu linki atıp gitmişsin. Bunun nesi rehber? Sitelerine girince orada bile daha detaylı anlatılıyor, bari bir araya getir.

Diske yazılıp boot edilerek kullanılanları bile anlatmamış konu linki atıp gitmişsin. Bunun nesi rehber?
Öncelikle eleştiriniz için teşekkür ederim. Rescue disklerin kullanımını hakkında rehberlerin linkini direkt attım. Kendi rehberi varken neden bir daha aynı yazıyı yazayım hocam? Bir araya getirmeyi düşünüyorum. Eleştiriniz için tekrardan teşekkür ederim.

Windows zararlı temizleme rehberi yerine index'i demek daha doğru oluyor bir araya getirince. Sıralama verilip kullanım şeması ile ilgili minik kısa notlar olursa index olur. Rehber direkt kullanım şekli, amacı, işlevi ve potansiyel sorunların yazımı ile olmalı.

Comodo Windows 7 üstü desteklemiyordu sanırsam?
Her ihtimale karşın desteği devam sürümleri kullanın . Windows 10 ve 11'in desteği devam ediyor. Ayrıca Comodo, en son Windows 7 kullanırken (2020-21) çalışıyordu.

Burada Windows Vista ve üstü yazıyor.

Hocam tüm bunlarla uğraşmak gerekiyor mu gerçekten? Antivirüs programını çalıştırıp "tara" demek yeterli değil mi?

Hocam tüm bunlarla uğraşmak gerekiyor mu gerçekten? Antivirüs programını çalıştırıp "tara" demek yeterli değil mi?
Hocam ben zaten normal şartlarda öncelikle Rkill ile zararlı durdurulmasını ardından yüklü anti-virüs programıyla tarama yapmanızın yeterli olduğunu düşünüyorum. Fakat garanti temizlik istiyorsanız bu rehberdeki yazılım çeşitliliği işinize yarayabilir. Windows Defender, Kaspersky vb. yetersiz kaldığı zararlılar olabiliyor. Ayrıca bir takım öneriler de bulunuyor.

Daha çok detay için bu rehbere bakılabilir.

Ücretsiz en güvenli antivirüs programı hangisi?

Ücretsiz en güvenli antivirüs programı hangisi?
Burada en güvenli diye bir şey demek doğru olmaz arada bariz bir fark yok çünkü. En iyisi kişiden kişiye değişebilir. Alta test sonuçlarını bırakıyorum sizin için hangisi uygunsa seçin. Ben Bitdefender Free kullanıyorum, memnunum ve öneriyorum. Ücretsizde Kaspersky Free de iyidir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…