Rehber Windows Zararlı Yazılım Temizleme

Ekleme: Eğer halen olmadıysa Kaspersky Rescue Disk kullanılabilir.

Bunların hepsini indirip işimiz bittikten sonra nasıl sileriz?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar..
Buraya tam koruma sağlamayan ve kurulum gerektirmeden zararlı yazılımları silebilen 5 program yazacağım.
Kullandığınız mevcut güvenlik yazılımlarının yanında ayda birkez boş zamanlarda bilgisayarı taratarak ek güvenlik sağlayabilirsiniz..
Ben hepsini USB bellek üzerinde tutuyorum, lazım olunca takıp çalıştırıyorum. İnşaAllah sizlerinde işine yararlar

Eklerde Programların ekran alıntıları mevcuttur.
Özellikle Eset Online Scanner'ı öneririm.
Emsisoft Emergency Kit ve Kapersky Virüs Removal Tool araçlarından aonra en iyisi diyebilirim.

1- TRENDMİCRO HouseCall - Ücretsiz Virüs Taraması

Anasayfa Linki:
Programın İndirme Linki:

2- SOPHOS VIRUS REMOVAL

3- MALWAREBYTES ANTI-ROOTKIT BETA​

Bu programı diğer malwarebytes ürünleri ile karıştırmayın, Anti-Rootkit (Truva Atı) yazılımıdır. Açtıktan sonra güncelleyip taramaya başlayabilirsiniz..

4- MCAFEE STINGER (64 BİT)

5- ESET Online Scanner

Dosya Ekleri

• TREND MİCRO.PNG
    40,4 KB · Görüntüleme: 135
  • Ekran AlıntısıGFJH.PNG
    21,7 KB · Görüntüleme: 130
  • GFHJSRTE.PNG
    95,3 KB · Görüntüleme: 124
  • Ekran AlıntısıFCVHFG.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 140
  • ESET.PNG
    29,9 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleme:
McAfee Stinger kullanacak iken ePO sürümünü indirdiğinizden emin olun. Normal sürümde isteğiniz dahilinde olmadan, RealProtect isimli McAfee'ye ait gerçek zamanlı davranış koruma modülünün beta versiyonunu beraberinde yüklüyor. Kaldırma sonrasında da sistemde bıraktığı bir işlemden dolayı dosya silme eylemlerinde soruna yol açtığını gözlemledim. Sorunun henüz çözülüp çözülmediği hakkında bir bilgim yok.

Güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…