Rehber Windows Zararlı Yazılım Temizleme

@Thundem Kaspersky Internet Security, gerçek-zamanlı koruma sağlarken Kaspersky Virus Removal Tool gerçek-zamanlı koruma sağlamıyor. En temel fark bu. Ayrıca özellik farkı var. KVRT ile tarayıp zararlıyı silebilirsiniz.
@Murat5038 @397444 Hocam sizce rehber nasıl?

Son düzenleme:

Hocam, listede ESET nod 32'i eklemeyi unutmuşsunuz, zamanının en efsanevi progra mıydı, hâlâ ofis bilgisayarları için yeterli korumayı sağlıyor.

Hocam, listede ESET NOD32'i eklemeyi unutmuşsunuz, zamanının en efsanevi programıydı, hâlâ ofis bilgisayarları için yeterli korumayı sağlıyor.
Hocam öyle liste uzar gider ki bu haliyle de uzun. ESET iyidir, Online Scanner çözümünü öneririm çünkü kullanıcıda aktif bir anti-ivrüs olabilir. Öneriniz için teşekkürler.

Hocam öyle liste uzar gider ki bu haliyle de uzun. ESET iyidir, Online scanner çözümünü öneririm çünkü kullanıcıda aktif bir anti-ivrüs olabilir. Öneriniz için teşekkürler.

Hocam, Dcontrol'ü açmayı unutmuşum Microsoft'un kendi anti virüs progarmı Windows Defender açıldı, gerçi kapatamıyorum Dcontrol'u imha etti, yükleyemiyorum geri, lütfen yardım et yaptığım oyunun dosyalarını siliyor, 1 yıldır uğraştığım oyunu emeklerimi sildi Windows Defender Microsoft'u kınıyorum.
Ya çıldıracağım, Windows Defender'ada ulaşamıyorum, sildikeri dosyaları da geri getiremicem, 4 ay geriye attı bu Windows 11 beni ya 4 ayda düzeltebilirim bu oyunu, Ekim'in 23'ünde sunacaktım, Steam'de, oyun geliştiriciliği benim için bitmiştir, Microsoft'a helal etmiyorum hakkımı!

Son düzenleme:
Konudaki (ilk mesaj, zararlı silmesinin olduğu) işlemleri uygula.
Başlık daha düzgün olmuş, değiştiren moderatöre teşekkürler .

Son düzenleme:

Ne fark var aralarında.

Ne fark var aralarında?
Kaspersky Virus Removal Tool, gerçek-zamanlı koruma sağlamıyor. Kaspersky IS ise bunu sağlıyor. Sistemde antivirüs varsa KIS'e gerek yok, sistem stabilitesini bozacaktır. İkisinin de veritabanı aynı.

2. Windows Update ile en güncel sürüme geçin. (Windows 7: 7601, Windows 8.1: 9200, Windows 10: 21H1 sürümleri.) Yazdığınız kısımda Windows 8.1 build 9200 değil 9600 olacak hocam. Çünkü Windows 8: 9200 Windows 8.1: 9600

@12_09 Orada bir hata olmuş hocam kusura bakmayın. Raporladım o kısmı düzeltilmesini bekliyorum.
@acv Hocam rehber nasıl?

@296822 Kendim bir rehber yapsaydım okuyuculara AV kurmasını önermezdim. Emsisoft ile tarama yapmadan önce güncelleme yapılması gerektiğini söylerdim. Norton Power Eraser ile bilinçsizce eylem yapmaları yerine ekran görüntüsü ve hash değeri paylaşmalarını söylerdim keza repütasyonla çalışan, false-positive riski yüksek bir araç. MRT şart değil ama olmasında da bir sakınca yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…