Rehber Windows Zararlı Yazılım Temizleme

Hocam rehberin başında şöyle demiştim zaten, AV kullanıyorsanız KIS yerine KVRT kullanın. Rehberde güncelleme veya aynı hedefte yeni rehber yaparsam KVRT önereceğim. EEK için güncelleme kısmını unutmuşum, eklemeyle güncelleştirebilirim. NPE evet, riskli. Eleştiriniz (değerlendirmeniz) için teşekkür ederim, dikkate alacağım.
@acv Hocam peki sizce rehberde düzenleme mi yapayım yoksa baştan yeni bir rehber mi oluşturayım?

Son düzenleme:
İfadeler: acv
Konu güncellenmiştir. @acv Hocamım katkısı için özel teşekkürlerimi belirtmek isterim.

İfadeler: acv
Programları anlayamadım. Mesela hepsini kurmamız gerekiyor mu yoksa alternatif mi söylediğiniz tüm programlar?
Hepsini kullanmanız daha iyi olacaktır. Alternatif değil hocam. Norton Power Eraser (NPE)'yi atlayabilirsiniz eğer deneyimsinizseniz.

@Paul Walker Aynen hocam. Anti-virüs yazılımı değil buradaki yazılımlar, sıkıntı çıkaracağını veya çakışacağını sanmıyorum. Şunu belirteyim; MBAM kurduktan sonra real-time protection dahil protection altındaki koruma modüllerini kapatın. Biz bu rehberde MBAM'ı tarama amaçlı kullanıyoruz.

Ha bir de şeyi soracağım Kaspersky'in antivirus programıyla önerdiğiniz arasındaki fark nedir ikisi de tarama yapabiliyor zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…