Rehber Windows Zararlı Yazılım Temizleme

Bu rehberi bir ara güncellemen gerekir. @296822

Fazla Anti-Virüs kullanmaya gerek yok. Ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten

Bu rehberi bir ara güncellemen gerekir. @296822

Fazla Anti-Virüs kullanmaya gerek yok. Ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten

Geçenlerde güncellemiştim, rehberde şu an tam teşekküllü A-V önerisi yok hocam. Elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım.

Geçenlerde güncellemiştim, rehberde şu an tam teşekküllü A-V önerisi yok hocam. Elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım.
Tekrar güncellersen diğer şirketlerin bağımsız tanı ve temizleme araçlarını da alternatif olarak eklemen iyi olabilir. Gerekli uyarı ve yönergeleri ekleyerek tabii.

Tekrar güncellersen diğer şirketlerin bağımsız tanı ve temizleme araçlarını da alternatif olarak eklemen iyi olabilir. Gerekli uyarı ve yönergeleri ekleyerek tabii.
Hocam aklıma başka bir tanı/temizleme aracı gelmedi. Sophos Virus Removal Tool var onun da ayrı konusu var.

ESET Online Scanner, McAfee Stinger, F-Secure Online Scanner.

ESET Online Scanner, McAfee Stinger, F-Secure Online Scanner.
Hocam ESET Online Scanner yavaş tarıyor bayağı,, McAfee Stinger konudaki bir mesajda olması lazım. F-Secuer Online Scanner'in ayrı konusu var zaten. Ayrıca daha ilerlettikçe konu daha uzun oluyor.

Hocam ESET Online scanner yavaş tarıyor bayağı, McAfee Stinger konudaki bir mesajda olması lazım. F-secuer Online Scanner'in ayrı konusu var zaten. Ayrıca daha ilerlettikçe konu daha uzun oluyor.

Şu an rehberdeki adımları yapıyorumda eğer eskiyse yapmamam gereken adım varsa atlayayım. Bir de r kill kullandıktan sonra internet bağlantısını geri takıp öyle taramamı yapmam gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…