Windows10 temiz kurulum nasıl yaparım?

@Tunapy o zaman normal BIOS'a girin sonra ise ne olarak geçiyor bilmiyorum ben genelde Boot menü kullanıyorum neyse. Boot kısmından USB'nizi seçin.

USB'yi seçmem gerektiğine emin misin? Bu kısımda kurulumu yapacağımız yeri seç diyor onlar SSD'yi seçtiler bende HDD'yi seçeceğim galiba. Ayrıca kurulumu yaparken flash bellek takılı değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Buraya girmeniz için USB'yi seçmeniz gerektiğini söyledim. Kurulum bitince flash belleği çıkartabilirsiniz.

Buraya girmeniz için USB'yi seçmeniz gerektiğini söyledim. Kurulum bitince flash belleği çıkartabilirsiniz.

Hangisini seçmem gerekiyor? Videoda bu tip OS Recovery falan yoktu.

Yine aynı şekilde hangisini seçmeliyim?

@Tunapy o zaman normal BIOS'a girin sonra ise ne olarak geçiyor bilmiyorum ben genelde Boot menü kullanıyorum neyse. Boot kısmından USB'nizi seçin.

Dostum formatı yaptım ancak ASUS özelleştirme uygulamalarımı geri nasıl yüklerim? ASUS battery health falan vardı.

Dosya Ekleri

• 1598632936338-2017170683.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 44
  • 1598633079775354981819.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…