Windows10 temiz kurulum nasıl yaparım?

Boot menüye girip USB'nizi seçin.

Anladım.

Boot menüye girip USB'nizi seçin.

indir (2).png

Şu an bilgisayarı kapatıp Boot menüye geçebilirim sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Tunapy o zaman normal BIOS'a girin sonra ise ne olarak geçiyor bilmiyorum ben genelde Boot menü kullanıyorum neyse. Boot kısmından USB'nizi seçin.

indir (3).png

USB'yi seçmem gerektiğine emin misin? Bu kısımda kurulumu yapacağımız yeri seç diyor onlar SSD'yi seçtiler bende HDD'yi seçeceğim galiba. Ayrıca kurulumu yaparken flash bellek takılı değil mi?

Eki Görüntüle 651165
USB'yi seçmem gerektiğine emin misin? Bu kısımda kurulumu yapacağımız yeri seç diyor onlar SSD'yi seçtiler bende HDD'yi seçeceğim galiba. Ayrıca kurulumu yaparken flash bellek takılı değil mi?

Buraya girmeniz için USB'yi seçmeniz gerektiğini söyledim. Kurulum bitince flash belleği çıkartabilirsiniz.

Buraya girmeniz için USB'yi seçmeniz gerektiğini söyledim. Kurulum bitince flash belleği çıkartabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangisini seçmem gerekiyor? Videoda bu tip OS Recovery falan yoktu.

Yine aynı şekilde hangisini seçmeliyim?

@Tunapy o zaman normal BIOS'a girin sonra ise ne olarak geçiyor bilmiyorum ben genelde Boot menü kullanıyorum neyse. Boot kısmından USB'nizi seçin.

Dostum formatı yaptım ancak ASUS özelleştirme uygulamalarımı geri nasıl yüklerim? ASUS battery health falan vardı.

Dosya Ekleri

• 1598632936338-2017170683.jpg
    1598632936338-2017170683.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 44
  • 1598633079775354981819.jpg
    1598633079775354981819.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı