Windows'7 de hiçbir şeye tıklanmıyor

kemal_1903

Centipat
Daha fazla  
Windows 7'de bilgisayar açılıyor ama hiçbir şey tıklayamıyorum ve bu anormal bir şekilde elektrik kesintisinden sonra oldu. Virüs taraması yaptım ama bir şey çıkmadı. Hiçbir tuşa basamıyorum ve görev yöneticisine bile giremiyorum. Mouse imleci anca dönüyor. Acaba yazılımsal bir hata mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'de bilgisayar açılıyor ama hiçbir şey tıklayamıyorum ve bu anormal bir şekilde elektrik kesintisinden sonra oldu. Virüs taraması yaptım ama bir şey çıkmadı. Hiçbir tuşa basamıyorum ve görev yöneticisine bile giremiyorum. Mouse imleci anca dönüyor. Acaba yazılımsal bir hata mı sizce?
Hocam merhaba ve iyi akşamlar,
Sizin Windows 7 ayvayı yemiş maalesef USB ile format atın yada daha önce sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız güvenli mod ile geri dönün. Anlamadığınız yada aklınızda başka bir soru varsa yardımcı olabilirim

Hocam merhaba ve iyi akşamlar,
Sizin Windows 7 ayvayı yemiş maalesef USB ile format atın ya da daha önce sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız güvenli mod ile geri dönün. Anlamadığınız ya da aklınızda başka bir soru varsa yardımcı olabilirim.

Hocam ama bir vakit bekeltince bilgisayar düzeliyor. Geri yüklemeyi de denedim olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı