Windows7 olan bilgisayara Windows 8 yükleyebilir miyim?

herchell

Kilopat
Öncelikle merhaba, 2 yıldır format atmadığım WiN8.1 masaüstü bilgisayarım vardı, format attırmaya götürdük ve adama Windows10 atmasını söyledik eve geldim bilgisayarı taktım baktım Win7 yüklemiş. Aradım biz Win7 istemedik siz Win7 yükemişsiniz. Adam Win10'a bilgisayar özelliği yetmediğinden Win 7 yüklemiş, peki Win8 dedim. Ona da özellik yetmiyor dedi. Peki iki yıldır WiN8.1 olan bilgisayar nasıl oluyor da özelliği yetmiyor? Kısacası ben Windows7 Ultimate'e Win8 yükleyebilir miyim? İnternette araştırdım ISO dosyası falan diyordu, ISO dosyasını flasha yazdırsam kurarken cdkey istemez mi? Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarım 64 Bit 2 GB RAM'i var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence paranı geri almalısın, o adam sana sormadan bilgisayarında söylemediğin birşeyi yaptıysa başka şeylerde yapmış olabilir. Windows 8 yükleyebilirsin, 4GB Ram'ın var ise Windows 10 da yükleyebilirsin, hiç bir sorun yok. Formatı kendin atmaya çalış, bu konuda forumda bir sürü konu var, birine bakıp kendi kontrolünde için rahat yapabilirsin. Benim tavsiyem Windows 10 kur, Formattan sonra driver sorunu yaşamazsın, sanırım bu konuda tecrüben olmadığını düşündüğüm için söylüyorum.

Son düzenleme:
Kurarken key ister ama sadece kurulumu yapmanızı sağlayan genel ürün anahtarları var onları kullanabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 30 gün lisanssız kullanabiliyorsunuz o süre içinde de internetten ucuza key bulursunuz diye tahmin ediyorum. Bence bilgisayarınız Windows 10'u da kaldırır ama 8.1 daha uygun olur kanımca.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı