hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 18 Kasım 2020 #11 Katy Perry dedi: Mint bilesenleri tanır mı? Genişletmek için tıkla... Benim bütün ekipmanlarımı tanımıştı, ethernet to usb dönüştürücü dahil.
Katy Perry dedi: Mint bilesenleri tanır mı? Genişletmek için tıkla... Benim bütün ekipmanlarımı tanımıştı, ethernet to usb dönüştürücü dahil.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 18 Kasım 2020 #12 Mint Cinnamon ve ZorinOS.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.443 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2020 #13 hadwiger dedi: Benim bütün ekipmanlarımı tanımıştı, ethernet to usb dönüştürücü dahil. Genişletmek için tıkla... Erkan kartını görmezse AMD sürücüsü kurulabilir mi? (Mint'e) Ve Türkçe yapılabilir mi?
hadwiger dedi: Benim bütün ekipmanlarımı tanımıştı, ethernet to usb dönüştürücü dahil. Genişletmek için tıkla... Erkan kartını görmezse AMD sürücüsü kurulabilir mi? (Mint'e) Ve Türkçe yapılabilir mi?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 18 Kasım 2020 #14 Katy Perry dedi: Erkan kartını görmezse AMD sürücüsü kurulabilir mi? (Mint'e) Ve Türkçe yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Türkçe var zaten, ekran kartın nedir görmeme gibi bir durumu olacağını zannetmiyorum.
Katy Perry dedi: Erkan kartını görmezse AMD sürücüsü kurulabilir mi? (Mint'e) Ve Türkçe yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Türkçe var zaten, ekran kartın nedir görmeme gibi bir durumu olacağını zannetmiyorum.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 18 Kasım 2020 #15 Katy Perry dedi: Erkan kartını görmezse AMD sürücüsü kurulabilir mi? (Mint'e) Ve Türkçe yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartlarını Linux çok rahat algılıyor. Kurulum ekranında Türkçe'ye seçip kullanabilirsiniz.
Katy Perry dedi: Erkan kartını görmezse AMD sürücüsü kurulabilir mi? (Mint'e) Ve Türkçe yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartlarını Linux çok rahat algılıyor. Kurulum ekranında Türkçe'ye seçip kullanabilirsiniz.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 18 Kasım 2020 #16 Windowsfx var, ne kadar güvenilir o tartışılır ama ben kullanıyorum. Şu anlık bir sorun yok.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 18 Kasım 2020 #17 Katy Perry dedi: Şöyle Windows gibi kullanabileceğim; Genişletmek için tıkla... Windows gibiden kastınız nedir hocam? Normal bir işletim sistemi oluyor dağıtımlar zaten. Her türlü işlemlerinizde kullanabilirsiniz. Katy Perry dedi: ekran kartı, RAM, mikrofon, fare, kulaklık, mouse tanıyabilecek, Genişletmek için tıkla... Ekran kartını %99.99 ihtimalle tanır ve sıkıntı çıkmaz çoğu dağıtımda. RAM'in tanıtım ile ilgisi yok, onun sürücüleri sanırım çekirdekte oluyor. Mikrofon, fare, kulaklık gibi arabirimleri de %99.9999999 ihtimalle tanıyacaktır. Sorun çıkarsa buraya yazınız, hemen çözüm bulunur. Katy Perry dedi: derslerime girebileceğim, Genişletmek için tıkla... Bu sizin şevkiniz ve isteğinizle alakalı, işletim sisteminin pek önemi yok açıkçası. Katy Perry dedi: Türkçe bir Linux var mı? Genişletmek için tıkla... Türkçe desteği dağıtımların büyük kısmında vardır. Sıkıntı yaşamazsınız. Son düzenleme: 18 Kasım 2020
Katy Perry dedi: Şöyle Windows gibi kullanabileceğim; Genişletmek için tıkla... Windows gibiden kastınız nedir hocam? Normal bir işletim sistemi oluyor dağıtımlar zaten. Her türlü işlemlerinizde kullanabilirsiniz. Katy Perry dedi: ekran kartı, RAM, mikrofon, fare, kulaklık, mouse tanıyabilecek, Genişletmek için tıkla... Ekran kartını %99.99 ihtimalle tanır ve sıkıntı çıkmaz çoğu dağıtımda. RAM'in tanıtım ile ilgisi yok, onun sürücüleri sanırım çekirdekte oluyor. Mikrofon, fare, kulaklık gibi arabirimleri de %99.9999999 ihtimalle tanıyacaktır. Sorun çıkarsa buraya yazınız, hemen çözüm bulunur. Katy Perry dedi: derslerime girebileceğim, Genişletmek için tıkla... Bu sizin şevkiniz ve isteğinizle alakalı, işletim sisteminin pek önemi yok açıkçası. Katy Perry dedi: Türkçe bir Linux var mı? Genişletmek için tıkla... Türkçe desteği dağıtımların büyük kısmında vardır. Sıkıntı yaşamazsınız.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 27 Mayıs 2021 #18 Katy Perry dedi: Avucumun içi gibi Windows 10 biliyorum. Fakat bir de Linux denemek istiyorum. Şöyle Windows gibi kullanabileceğim; ekran kartı, RAM, mikrofon, fare, kulaklık, mouse tanıyabilecek, derslerime girebileceğim, Türkçe bir Linux var mı? Genişletmek için tıkla... Ubuntu var. Ubuntu 20.04 LTS sürümünü indirirsen hiç sorun yaşamazsın çopk basit bir arayüzü var. Wİndows programlarını da wine çalıştırabilirsin.
Katy Perry dedi: Avucumun içi gibi Windows 10 biliyorum. Fakat bir de Linux denemek istiyorum. Şöyle Windows gibi kullanabileceğim; ekran kartı, RAM, mikrofon, fare, kulaklık, mouse tanıyabilecek, derslerime girebileceğim, Türkçe bir Linux var mı? Genişletmek için tıkla... Ubuntu var. Ubuntu 20.04 LTS sürümünü indirirsen hiç sorun yaşamazsın çopk basit bir arayüzü var. Wİndows programlarını da wine çalıştırabilirsin.
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.284 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 30 Mayıs 2021 #19 Cinnamon 3.x ve 4.x (beta) GNOME-SHELL 3.14 ve üzeri XFCE 4.x MATE 1.8 ve üzeri LXDE 0.8/0.10 ve üzeri Unity 7.x Openbox 3 Yukarıdaki masaüstü ortamlarından birini kullanıyorsan Elbullazul´un Windows 10 temasını kurabilirsin: GitHub - B00merang-Project/Windows-10: Windows 10 Light theme for Linux (GTK) Windows 10 Light theme for Linux (GTK). Contribute to B00merang-Project/Windows-10 development by creating an account on GitHub. github.com
Cinnamon 3.x ve 4.x (beta) GNOME-SHELL 3.14 ve üzeri XFCE 4.x MATE 1.8 ve üzeri LXDE 0.8/0.10 ve üzeri Unity 7.x Openbox 3 Yukarıdaki masaüstü ortamlarından birini kullanıyorsan Elbullazul´un Windows 10 temasını kurabilirsin: GitHub - B00merang-Project/Windows-10: Windows 10 Light theme for Linux (GTK) Windows 10 Light theme for Linux (GTK). Contribute to B00merang-Project/Windows-10 development by creating an account on GitHub. github.com