Çözüldü Windows'a format attıktan sonra Bluetooth sürücüsü kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serjez

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta da görebileceğiniz gibi, bilgisayarımın Bluetooth'u normalde çalışıyor fakat Windows'a format attıktan sonra sürücüyü kuramamaya başladım. Sürücü programını açmaya çalıştığımda; "No appropriate driver to be installed" uyarısı alıyorum. Bilgisayar modeli Lenovo G510.

Çözüm
Hocam lenovo desteğe bir yazın.
Lenovo desteğin çok sallayacağını düşünmüyorum hocam ama eğer bir çözümünüz varsa/olursa burada bekliyor olacağım, teşekkür ederim..

Lenovo desteğin çok sallayacağını düşünmüyorum hocam ama eğer bir çözümünüz varsa/olursa burada bekliyor olacağım, teşekkür ederim..
Arkadaşlar sorunu Ethernet driver'ını yükleyerek çözdüm. Sorun şu ki o driver'ı önceden yüklemememin nedeni sadece Windows 8.1 için destekli olmasıydı. Lenovo gerçekten garip bir marka..
Hocam, güncelleştirmeleri kontrol etmek için ayarlara bakabilir misiniz? Ayrıca, aynı sayfada isteğe bağlı güncellemeleri yapıp ve geri yazabilir misiniz?
1700411850463.png

Hocam, güncelleştirmeleri kontrol etmek için ayarlara bakabilir misiniz? Ayrıca, aynı sayfada isteğe bağlı güncellemeleri yapıp ve geri yazabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2022455
Muhtemelen lenovonun sitesinden ek yazılımlardan (Thinkvantage teknoljisi - yazılımlar ve araçlar) birini kurmanız gerekiyor ama asıl soru hangisi.

Hocam kusura bakmayın, biraz geciktim. Windows Update'de bütün isteğe bağlı güncelleştirmeler yapılmış durumda, sadece gördüğünüz gibi son bir güncelleştirme kaldı onu da yapamıyorum(İndir tuşuna bassamda yanıt alamıyorum). Diğer görselde de programdan aldığım hatayı görüyorsunuz. Eğer Broadcom dosyasının içindeki diğer yükleyiciyi çalıştırırsam; "No Bluetooth Device Was Detected" uyarısı alıyorum. Aygıt Yöneticisi'nde gördüğünüz gibi Bluetooth aygıtı gözükmüyor. Ayrıca kurduğum diğer sürücüleri de son görselde görebilirsiniz(Bluetooth sürücü dosyasını sildim). Think-Vintage Teknolojisi ve diğer yazılımları kursam da bir şey değişmedi. Hep aynı hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24,6 KB · Görüntüleme: 32
  • hhh.PNG
    hhh.PNG
    15,7 KB · Görüntüleme: 41
  • bbb.PNG
    bbb.PNG
    47,4 KB · Görüntüleme: 39
  • kk.PNG
    kk.PNG
    18,7 KB · Görüntüleme: 34
  • driver.PNG
    driver.PNG
    21 KB · Görüntüleme: 30
Windows 10 1903'ümü 1809 sürümüne düşürdüm. Sonra bu eski sürüm Energy Management yazılımını kurdum. 1903'te çalışmıyordu, ancak 1809'da çalıştı. Bu yüzden Fn+F7 tuşlarına bastım ve sadece o zaman Bluetooth'u açabildim.
Not: Energy Management yazılımı dediği uygulama yok
Kaynak:English Community-Lenovo Community

Windows 10 1903'ümü 1809 sürümüne düşürdüm. Sonra bu eski sürüm Energy Management yazılımını kurdum. 1903'te çalışmıyordu, ancak 1809'da çalıştı. Bu yüzden Fn+F7 tuşlarına bastım ve sadece o zaman Bluetooth'u açabildim.

Kaynak:English Community-Lenovo Community
Hocam aslına bakarsanız ben daha önce de format atmıştım ve o zaman çalışmıştı o zaman da Windows 10 22H2 kullanıyordum şuanda da..

Hocam lenovo desteğe bir yazın.

Arkadaşlar sorunu Ethernet driver'ını yükleyerek çözdüm. Sorun şu ki o driver'ı önceden yüklemememin nedeni sadece Windows 8.1 için destekli olmasıydı. Lenovo gerçekten garip bir marka..

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı