Wiggles
Megapat
Daha fazla
Kendi kullandigim bilgisayarima hiveos kurmak istiyorum. Standart kurulumu takip edip flash bellegi takmam yeterli mi.? Farkli bir yol mu izlemeliyim?
Diyelim ki kurulumu yaptim, flash bellegi takip bilgisayari actim bilgisayari kullanabilmem mumkun olucak mi yoksa baska bir bilgisayar uzerinden mi kontrol saglamam gerekicek.?
Bunu duzenleyen moderatorun dikkatine, hiveos dijital madencilikle alakali bir program oldugu icin dijital madencilik bolumune actim. Konuyu Windows surumleri bolumune tasimanin anlami, mantigi ne acaba.?
Diyelim ki kurulumu yaptim, flash bellegi takip bilgisayari actim bilgisayari kullanabilmem mumkun olucak mi yoksa baska bir bilgisayar uzerinden mi kontrol saglamam gerekicek.?
Bunu duzenleyen moderatorun dikkatine, hiveos dijital madencilikle alakali bir program oldugu icin dijital madencilik bolumune actim. Konuyu Windows surumleri bolumune tasimanin anlami, mantigi ne acaba.?
Rica ediyorum moderatorlerden biri su konuyu dijital madencilik bolumune tasisin lutfen. Orda belki simdiye kadar kac defa cevap almistim...Kendi kullandigim bilgisayarima hiveos kurmak istiyorum. Standart kurulumu takip edip flash bellegi takmam yeterli mi.? Farkli bir yol mu izlemeliyim?
Son düzenleme: